ekuponok.com
Főoldal Üzletek Netamin

Netamin Kuponok és Kedvezmények - Június 2021

FAQ for Netamin

Mennyibe kerül a Netamin szállítási költsége?

A szállítási költség a megrendelés értékétől függ. Ha a vásárlás kevesebb, mint 8,99 Ft, az MPL Parcel Automation / MPL4 \"Remaining Mail\" kézbesítési módja 1190 Ft. 8999 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes Netamin szállítás. Ha a vásárlás összege nem haladja meg a 8,99 Ft-ot, a cLs expressz szolgáltatás használatával vagy az L csomagpont által előírt számla módszerrel, az összeg 990 Ft. Ha több mint 8 999 Ft-ot vásárol, ez a szállítási mód ingyenes. A FOXPOST csomagautomata szükséges szállítási módja 790 forint. Ha a vásárlás összege meghaladja a 14 999 forintot, minden szállítási mód ingyenes.

Kedvezményhez juthatok, ha feliratkozom Netamin hírlevelére?

Persze, hogy igen. Ha a Netamin akciókat hirdet a hírlevélben, a hírlevelükre feliratkozó ügyfelek 5% -os kedvezménykódot használhatnak. Érdemes feliratkozni a hírlevelükre, és csatlakozni a Facebook-oldalukhoz, mert akkor megismerhet minden akciót, és közvetlenül kaphat tippeket és híreket az egészséges életmóddal kapcsolatban!

Netamin milyen kártyákat fogad el?

Kizárólag VSA, VISA Electron, v-pay, MasterCard, Maestro vagy JCB kártyát használjon! Pontosan meg kell adnia a szükséges kártya adatait! Győződjön meg arról, hogy a kártya nem jár le! Ha utánvéttel szeretne fizetni, válassza ezt Az utánvét után nincs külön díj. A csomagot személyesen is átveheti a Netamin, a GLS expressz kézbesítés központjában, és hitelkártyával fizethet a kijelölt GLS csomaghelyen, amikor megkapja.