ekuponok.com
Főoldal Üzletek Netamin

Netamin Kedvezmények 50% - Január 2022

FAQ for Netamin

Mennyibe kerül a Netamin szállítási költsége?

A szállítási költség a megrendelés értékétől függ. Ha a vásárlás kevesebb, mint 8,99 Ft, az MPL Parcel Automation / MPL4 "Remaining Mail" kézbesítési módja 1190 Ft. 8999 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes Netamin szállítás. Ha a vásárlás összege nem haladja meg a 8,99 Ft-ot, a cLs expressz szolgáltatás használatával vagy az L csomagpont által előírt számla módszerrel, az összeg 990 Ft. Ha több mint 8 999 Ft-ot vásárol, ez a szállítási mód ingyenes. A FOXPOST csomagautomata szükséges szállítási módja 790 forint. Ha a vásárlás összege meghaladja a 14 999 forintot, minden szállítási mód ingyenes.

Kedvezményhez juthatok, ha feliratkozom Netamin hírlevelére?

Persze, hogy igen. Ha a Netamin akciókat hirdet a hírlevélben, a hírlevelükre feliratkozó ügyfelek 5% -os kedvezménykódot használhatnak. Érdemes feliratkozni a hírlevelükre, és csatlakozni a Facebook-oldalukhoz, mert akkor megismerhet minden akciót, és közvetlenül kaphat tippeket és híreket az egészséges életmóddal kapcsolatban!

Netamin milyen kártyákat fogad el?

Kizárólag VSA, VISA Electron, v-pay, MasterCard, Maestro vagy JCB kártyát használjon! Pontosan meg kell adnia a szükséges kártya adatait! Győződjön meg arról, hogy a kártya nem jár le! Ha utánvéttel szeretne fizetni, válassza ezt Az utánvét után nincs külön díj. A csomagot személyesen is átveheti a Netamin, a GLS expressz kézbesítés központjában, és hitelkártyával fizethet a kijelölt GLS csomaghelyen, amikor megkapja.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Netamin honlapját?

Igen. Az ügyfelek vásárlásának megkönnyítése érdekében a Netamin tagregisztrációs szolgáltatást nyújt. A legújabb Netamin Kuponok verzióját mindaddig megszerezheti, amíg e-mailben regisztrálja a Netamin honlapját, és lemondhatja ezt a szolgáltatást is.

Hogyan lehet online használni a Netamin kuponjaikat?

A Netamin vásárlásákor felhasználható a megfelelő kupon a fizetés során. Ellenőrizze a személyes honlapját, és kattintson a saját kuponjaimra a meglévő Netamin kuponok megtekintéséhez. Minden Netamin Kuponok-e használatának feltételei vannak. Ha a feltételek teljesülnek, akkor felhasználhatók a Netamin Kuponok-e.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Netamin-nál?

Az egyes Netamin kuponok lejárati dátuma nem teljesen azonos, egyesek hosszabbak, mások csak rövid távú felhasználásra szolgálnak. Ne aggódjon, az egyes Netamin kuponok felhasználási idejét egyértelműen megjelölik. Részletesebb információt a különböző Netamin kuponokról a ekuponok.com oldalán találhat.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Netamin kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.