ekuponok.com
Főoldal Üzletek Netenpiac

Netenpiac Kuponok 60% - Január 2022

FAQ for Netenpiac

Netenpiac elfogadja a személyes átvételt?

A Netenpiac kizárólag online boltként működik, személyes átvételre nincs lehetőség. Személyes kezelést biztosítanak a garanciális ügyintézéshez. A kiszállítás futárral történik. A szállítási költséget a szállítási költség tartalmazza. A szállítási idő 1-5 munkanap az ország egész területére. Szállítási díj: 0-2kg: 1450Ft, 2-4kg: 1850Ft, 4-10kg: 2150Ft. A vásárlásról szóló számlát elektronikusan küldik ki a megrendeléskor megadott email címre. kérik, ellenőrizze, hogy a megadott e-mail cím helyes-e.

Van-e garancia a Netenpiac termékeire?

A Netenpiac garantálja, hogy minden termékre legalább 1 év garancia vonatkozik. A kötelező jótállással rendelkező termékeknél a jótállás időtartama a következő: ha az eladási ár eléri a 10.000 Ft-ot, de nem haladja meg a 100.000 Ft-ot, akkor egy év, ha az eladási ár meghaladja a 100.000 Ft-ot, de nem haladja meg a 250.000 Ft-ot, akkor két év, az eladási ár Ha meghaladja a 250 000 Ft-ot, akkor 3 év. A jótállás minden esetben számlával vagy másolattal igazolható, a kötelező szavatossági körbe tartozó termékeknél pedig jótállási jegy használható az igazoláshoz. A Netenpiac-nek joga van továbbá a regisztráció során megadott e-mail címen értesíteni a fogyasztókat a jótállás alapján a karbantartási időszakról.

Milyen fizetési módok vannak Netenpiac-en?

Netenpiac-en három fizetési lehetőség van: Házhoz szállítás esetén, átvétel után utánvéttel, a terméket a kézbesítőnek készpénzben kell kifizetnie. Bankkártyás fizetés – A Netenpiac online áruházában egyszerűen és biztonságosan fizethet bankkártyával az OTP rendszerben. Dönthet úgy is, hogy előre utalja át a pénzt. A Netenpiac webhelyén található termékek szinte mindegyike raktáron van.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Netenpiac honlapját?

Igen. Netenpiac annak érdekében, hogy jobb vásárlási élményt és szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok előnyeit. Az e-mail címmel történő regisztráció a legegyszerűbb módszer a Netenpiac tagjává válni.

Hogyan lehet online használni a Netenpiac kuponjaikat?

Az ügyfelek a fizetéskor az érvényességi idő belül megmutathatják a Netenpiac Akciók-ét. Természetesen ez a megrendelés csak akkor válik érvényessé, ha megfelel a Netenpiac Akciók-ének használati körének és szabályainak. A Netenpiac weboldalán biztosítssa a Netenpiac Akciók-e helyes használatát a fizetési folyamat során. Kövesse az utasításokat, hogy alkalmazzák a fizetést igénylő megrendelésekre a Netenpiac-nál.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Netenpiac-nál?

A Netenpiac sokféle kuponkód -vel rendelkezik, egyeseknek meghatározott használati ideje van, mások pedig csak alkalmazható termékekhez használhatók. Az ilyen típusú Netenpiac kuponkód esetében, amely csak bizonyos típusú termékekre alkalmazható, addig lehet hatékonyan használni, amíg a termékek nem fogynak el.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Netenpiac kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.