ekuponok.com
Főoldal Üzletek Netflix kupon

Netflix utalvány 60% - Szeptember 2022

FAQ for Netflix

Milyen fizetési módokkal rendelkezem, miután Netflix befejezte a vásárlást?

Netflix elfogadja a következő kártyákat, amelyeket aktiválni kell a rendszeres e-kereskedelmi tranzakciókhoz. Előfordulhat, hogy aktiválnia kell kártyáját nemzetközi tranzakciókhoz. Használhatja a Visa, MasterCard, American Express, felfedezés, virtuális kártya, ajándékkártya, PayPal szolgáltatásokat. A Netflix virtuális kártyákat fogad el bizonyos piacokon. Ha virtuális kártyáját elutasítják, válasszon másik fizetési módot.

Mennyibe kerül a Netflix szolgáltatás?

A Netflix egy streaming szolgáltatás, amely különféle díjnyertes tévéműsorokat, filmeket, animációkat, dokumentumfilmeket stb. Biztosít több ezer hálózati eszközön. Amíg csak akarja, reklámok nélkül nézheti-mindezt alacsony havi áron. Mindig új felfedezések, új tévéműsorok és filmek érkeznek minden héten! Nézze meg a Netflix okostelefonján, táblagépén, intelligens TV -jén, laptopján vagy streaming eszközén fix havidíj ellenében. A tervek havi 8,99 USD és 17,99 USD között mozognak. Nincs további díj, nincs szerződés.

Hogyan lehet lemondani Netflix csomagját?

Netflix rugalmas. Nincsenek csúnya szerződések és ígéretek. Két kattintással egyszerűen törölheti fiókját online. Nincs lemondási díj-aktiválja vagy állítsa le fiókját bármikor. Nézze meg korlátlan számú eszközön bárhol és bármikor. Jelentkezzen be Netflix -fiókjával, és azonnal a Netflix webhelyén személyi számítógépről vagy bármely, az alkalmazást biztosító hálózati eszközről (beleértve az intelligens TV -ket, okostelefonokat, táblagépeket, streaming médialejátszókat és játékkonzolokat). IOS, Android vagy Windows 10 alkalmazásokat is használhat kedvenc műsorainak letöltéséhez. A letöltött tartalom segítségével megtekintheti útközben és internetkapcsolat nélkül.

Gyermekbarát Netflix?

Netflix gazdag könyvtárral rendelkezik játékfilmekből, dokumentumfilmekből, tévéműsorokból, animékből és díjnyertes Netflix eredeti művekből. Nézd, ahogy akarod, nézd, ahogy akarod. Netflix A tagság tartalmazza a Kids élményt, lehetővé téve a szülők számára a felügyeletet, a gyerekek pedig családbarát tévéműsorokat és filmeket nézhetnek a saját helyükön. A gyermekprofilok PIN-kóddal védett szülői felügyelettel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a gyermekek által megtekinthető tartalom lejárati besorolásának korlátozását, és bizonyos címsorok letiltását, amelyeket Ön nem szeretne a gyerekeinek látni.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Netflix honlapját?

Igen. Mivel a Netflix tagsági rendszert vezet be, a legfrissebb Netflix promóciós kód legtöbbjét e-mailben juttatják el a tagokhoz. E-mailben regisztálva válhat a Netflix tagjává.

Hogyan lehet online használni a Netflix kuponjaikat?

Csak töltse ki a Netflix kuponkód-ét a megfelelő ablakba, aztán a megfelelő kedvezményt kaphatja megrendeléséhez. A Netflix kuponkód-ét csak az érvényes megrendelésekhez érinti. Ha megrendelése érvénytelen, vagyis ha lemondja a megrendelést, a kedvezmény nem lép érvénybe, és a Netflix kuponkód visszatér a kártyacsomagjába, és várakozik a következő használatra.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Netflix-nál?

Minden Netflix kuponkód esetében beállapít egy megfelelő tényleges használati időt a Netflix. A vevő csak az érvényességi időn belül kuponokkal élvezheti a megfelelő kedvezményeket és előnyöket a Netflix-nál. Ha a Netflix kuponkód lejár, akkor már nem használható.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Netflix kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.