ekuponok.com

Nike Kedvezmények 50% - December 2021

FAQ for Nike

Milyen fizetési módokat használhatok Nike online áruházában?

A Nike célja az, hogy gyorsan és egyszerűen vásárolhassa a kedvenc cipőit és a sportruházatát az interneten. A következő fizetési módokat fogadják el: Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron, Apple Pay (csak a Nike alkalmazásrendelésekben tölthető le ), PayPal, meg a Nike ajándékutalványok.

Milyen kézbesítési lehetőségeket kínál a Nike?

A Nike minden megrendelés esetén automatikusan ingyenes, normál szállítási lehetőséget biztosít tagjainak - mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrálnia kell vásárlás előtt. A Nike tagok és vendégek a fizetéskor kiválaszthatják a kívánt szállítási módot a becsült kézbesítési dátumnak megfelelően. A következő szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre: normál kézbesítés (3-7 munkanap), a fuvar a vendég ügyfelek számára 5 euró, ingyenes szállítás a 99 eurót (1-3 munkanap) meghaladó megrendelések esetén, 15 euró a testreszabott termékeknél és az egyedi mezek normál szállítás Áruk (6-10 munkanap) Expressz (4-6 munkanap).

Nike ajándékutalványokat ad el?

Nike ajándékutalványait futárral küldi el. Használhatja az ajándékutalványt online alkalmazásukban vagy webhelyükön, bármely országban / régióban. Ha egyenlegének pénznemét konvertálni kell online vásárlásokra, akkor a vásárláskor érvényes árfolyamot fogják használni. Az ajándékutalvány egyenlege nem váltható készpénzre, más ajándékutalvány nem vásárolható meg az ajándékutalvány egyenlegéből. Nike ajándékutalványának nincs lejárati ideje.

Mi a Nike tag?

A Nike tagsággal ihletet, közösségi és exkluzív termékeket kaphat. Ez az összes Nike termék elérésének legegyszerűbb módja. Csatlakozhat online vagy bármely Nike alkalmazás letöltésével. A tagság ingyenes, és közvetlen előnyökkel jár: ingyenes szállítással. Csak jelentkezzen be a vásárláskor, és automatikusan ingyenes normál kézbesítési szolgáltatást nyújtanak Önnek. Akciók. Különleges ajánlatok és akciók köszönettel a tagjaiknak és megünnepelhetjük a nagyszerű pillanatokat.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Nike honlapját?

Igen. Mivel a Nike tagsági rendszert vezet be, a legfrissebb Nike Akciók legtöbbjét e-mailben juttatják el a tagokhoz. E-mailben regisztálva válhat a Nike tagjává.

Hogyan lehet online használni a Nike kuponjaikat?

A lejárati dátumon belüli Nike Akciók-e felhasználható a fizetéshez. A Nike weboldalán rendelkezik a Akciók-e ellenőrizésével vagy kitöltésével foglalkozó oldallal, de az ügyfeleknek biztosítaniuk kell, hogy függőben lévő fizetési megbízásuk megfeleljen a használatra vonatkozó követelményeknek a Nike-nál.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Nike-nál?

A Nike sokféle Nike Kuponkódok-ét nyújtja az ügyfeleknek, de az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy ezek a Nike Akciók-ek lejárhatnak is. Ezeket a Nike Kuponkódok-eket korlátozott ideig használhatja.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Nike kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.