ekuponok.com

Notino Kuponkódok 70% - Január 2022

FAQ for Notino

Hogyan lehet fizetni Notino-ban?

A k√∂vetkezŇĎ fizet√©si m√≥dokat v√°laszthatja: ut√°nv√©ttel - a leggyakoribb fizet√©si m√≥d. A fut√°rnak a csomag √°tv√©tel√©t k√∂vetŇĎen fizetnie kell a megrendelt term√©kek√©rt. Banki √°tutal√°s - Miut√°n Notino megkapta megrendel√©s√©t √©s banki √°tutal√°si fizet√©si m√≥dot v√°lasztott, elk√ľldik √Ėnnek banksz√°mlasz√°m√°t √©s azonos√≠t√≥j√°t. Hitelk√°rtya: Ez egy nagyon k√©nyelmes fizet√©si m√≥d. Haszn√°ljon k√©szp√©nzt vagy k√°rty√°t az √ľzletben (szem√©lyes √°tv√©tel) - Ha szem√©lyes gyŇĪjt√©srŇĎl van sz√≥, k√©rik, v√°rja meg az √©rtes√≠t√©st arr√≥l, hogy a csomag meg√©rkezik a gyŇĪjtŇĎhely√ľkre, a Google Pay-be (Android, iOS) √©s az Apple-be. Haszn√°lhatja a Pay-t (iPhone, Apple Watch, iPad, Mac) digit√°lis p√©nzt√°rca fizet√©s.

Milyen szállítási módok vannak Notino-ban?

Szem√©lyes √°tv√©tel 300 Ft: Szem√©lyes √°tv√©telt a Notino budapest √ľzlet√©ben hajthasz v√©gre, szem√©lyes √°tv√©telt minden esetben csak e-mailben vagy SMS-ben t√∂rt√©nŇĎ √©rtes√≠t√©st k√∂vetŇĎen tegy√©l meg. Hungarian Express Number One 790 Ft: A megrendelt term√©keket a Express One Hungary biztos√≠tja, a sz√°ll√≠t√°s 1-2 munkanapon bel√ľl t√∂rt√©nik. GLS 990 Ft:1-2 munkanapon bel√ľli sz√°ll√≠t√°s. Csomagk√ľldŇĎ ‚Äď √°tvevŇĎhely 790 Ft.

Van Notino-ban nyereményjáték?

A Notino v√°s√°rl√°sa nemcsak azt jelenti, hogy a legjobb minŇĎs√©gŇĪ term√©keket k√≠n√°lja alacsony √°ron, hanem t√∂bbet is. Rendszeresen k√©sz√≠tenek √©rdekes √©s √©rt√©kes nyerem√©nyj√°t√©kokat az √Ėn sz√°m√°ra. Az √∂sszes szerencs√©s sorsol√°st, amelynek m√°r van szerencs√©s nyertese, megtal√°lhatja a weboldal√°n. Konkr√©t szab√°lyokat a Notino weboldalon tal√°l.

Vásárolhatom a Notino ajándékutalványokat?

A Notino aj√°nd√©kutalv√°nyokat √°rus√≠t, az aj√°nd√©kutalv√°nyok n√©v√©rt√©ke 5000, 10 000, 15 000 √©s 20 000 forint. Az utalv√°ny a ki√°ll√≠t√°s napj√°t√≥l sz√°m√≠tott 12 h√≥napig √©rv√©nyes. Ez az utalv√°ny csak egy megrendel√©shez haszn√°lhat√≥ fel. √Črt√©ke nem rendelhetŇĎ t√∂bb v√°s√°rl√°shoz. A c√≠mzett be√≠rja a kuponk√≥dot a bev√°s√°rl√≥kocsij√°ba, √©s annak √©rt√©ke levon√°sra ker√ľl a v√©g√∂sszegbŇĎl.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Notino honlapját?

Igen. Ell√°togathatja a notino.hu kezdŇĎlapj√°t √©s megtal√°lja a regisztr√°ci√≥s fel√ľletet, azt√°n k√∂vetheti az utas√≠t√°sokat a regisztr√°ci√≥ befejez√©s√©hez. A regisztr√°ci√≥val csatlakozhat a Notino tagjaihoz, √©s √©lvezheti a tagok kiz√°r√≥lagos elŇĎnyeit.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Notino kuponjaikat?

Amikor a Notino weboldal√°n fizet, mutassa meg a kiz√°r√≥lagos Notino Akci√≥k-√©t, √©s a rendszer ezt a Akci√≥k-et alkalmazza a megrendel√©s√©re. A Notino Akci√≥k-e a fizet√©s befejez√©se ut√°n √©rv√©nytelen lesz vagy eltŇĪnik. Ha ism√©t a Notino oldal√°n v√°s√°rol, haszn√°lhat egy m√°sik Notino Akci√≥k-√©t.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Notino-nál?

A Notino kupon r√©szletei oldalon megjelenik a megfelelŇĎ kupon √©rv√©nyess√©gi idej√©t √©s haszn√°lati szab√°lyait. Rem√©l a Notino, hogy a vevŇĎ a lehetŇĎ leghamarabb felhaszn√°lhatja az √©rv√©nyess√©gi idŇĎn bel√ľl, hogy √©lvezhesse a kedvezm√©nyt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Notino kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.