ekuponok.com

Notino Kuponok √©s Kuponk√≥dok - J√ļnius 2021

V√°s√°rl√°si tippek

Hogyan lehet fizetni Notino-ban?
A k√∂vetkezŇĎ fizet√©si m√≥dokat v√°laszthatja: ut√°nv√©ttel - a leggyakoribb fizet√©si m√≥d. A fut√°rnak a csomag √°tv√©tel√©t k√∂vetŇĎen fizetnie kell a megrendelt term√©kek√©rt. Banki √°tutal√°s - Miut√°n Notino megkapta megrendel√©s√©t √©s banki √°tutal√°si fizet√©si m√≥dot v√°lasztott, elk√ľldik √Ėnnek banksz√°mlasz√°m√°t √©s azonos√≠t√≥j√°t. Hitelk√°rtya: Ez egy nagyon k√©nyelmes fizet√©si m√≥d. Haszn√°ljon k√©szp√©nzt vagy k√°rty√°t az √ľzletben (szem√©lyes √°tv√©tel) - Ha szem√©lyes gyŇĪjt√©srŇĎl van sz√≥, k√©rik, v√°rja meg az √©rtes√≠t√©st arr√≥l, hogy a csomag meg√©rkezik a gyŇĪjtŇĎhely√ľkre, a Google Pay-be (Android, iOS) √©s az Apple-be. Haszn√°lhatja a Pay-t (iPhone, Apple Watch, iPad, Mac) digit√°lis p√©nzt√°rca fizet√©s.
Milyen szállítási módok vannak Notino-ban?
Szem√©lyes √°tv√©tel 300 Ft: Szem√©lyes √°tv√©telt a Notino budapest √ľzlet√©ben hajthasz v√©gre, szem√©lyes √°tv√©telt minden esetben csak e-mailben vagy SMS-ben t√∂rt√©nŇĎ √©rtes√≠t√©st k√∂vetŇĎen tegy√©l meg. Hungarian Express Number One 790 Ft: A megrendelt term√©keket a Express One Hungary biztos√≠tja, a sz√°ll√≠t√°s 1-2 munkanapon bel√ľl t√∂rt√©nik. GLS 990 Ft:1-2 munkanapon bel√ľli sz√°ll√≠t√°s. Csomagk√ľldŇĎ ‚Äď √°tvevŇĎhely 790 Ft.
Van Notino-ban nyereményjáték?
A Notino v√°s√°rl√°sa nemcsak azt jelenti, hogy a legjobb minŇĎs√©gŇĪ term√©keket k√≠n√°lja alacsony √°ron, hanem t√∂bbet is. Rendszeresen k√©sz√≠tenek √©rdekes √©s √©rt√©kes nyerem√©nyj√°t√©kokat az √Ėn sz√°m√°ra. Az √∂sszes szerencs√©s sorsol√°st, amelynek m√°r van szerencs√©s nyertese, megtal√°lhatja a weboldal√°n. Konkr√©t szab√°lyokat a Notino weboldalon tal√°l.
Vásárolhatom a Notino ajándékutalványokat?
A Notino aj√°nd√©kutalv√°nyokat √°rus√≠t, az aj√°nd√©kutalv√°nyok n√©v√©rt√©ke 5000, 10 000, 15 000 √©s 20 000 forint. Az utalv√°ny a ki√°ll√≠t√°s napj√°t√≥l sz√°m√≠tott 12 h√≥napig √©rv√©nyes. Ez az utalv√°ny csak egy megrendel√©shez haszn√°lhat√≥ fel. √Črt√©ke nem rendelhetŇĎ t√∂bb v√°s√°rl√°shoz. A c√≠mzett be√≠rja a kuponk√≥dot a bev√°s√°rl√≥kocsij√°ba, √©s annak √©rt√©ke levon√°sra ker√ľl a v√©g√∂sszegbŇĎl.