ekuponok.com
Főoldal Üzletek Oázis Webáruház Kuponok

Oázis Webáruház Kuponkódok 65% - Szeptember 2022

FAQ for Oázis Webáruház

Milyen fizetési módokat választhatnak a Oázis Webáruház ügyfelei?

A következő szállítási módok. Oázis Webáruház elfogadja a személyes átvételt. Személyes átvétel a Kőbányai úti üzletükben ingyenes. Dönthet úgy is, hogy futárszolgálattal vagy utánvéttel fizet, és készpénzben fizet, miután a futár átvette az árut. 0-25 kg: Forint 1990. 25-50 kg: 3990 Ft, 50-80 kg: 6490 Ft, 80-160 kg: 13990 Ft. 160 kg felett: 19990 Ft.

Milyen fizetési módokat használhatok Oázis Webáruház online áruházában?

A Oázis Webáruház webshopon használhatja Oázis Webáruház vásárlási utalványát a fizetéshez, de a futárnál történő vásárlás igazolását nem tudja utánvéttel fizetni. A vásárlás igazolását csak személyesen lehet elfogadni a Kertészeti Osztályon. Oázis Webáruház online hitelkártyás fizetése az egyszerű fizetés támogatásával zajlik, és az adatokat SSL titkosítási technológia védi. Támogatott kártyatípusok: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electronics.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Oázis Webáruház honlapját?

Igen. [email protected] tagsági szolgáltatása egy e-mail cím regisztrálásával valósul meg. Előzetesen megkaphatja Oázis Webáruház preferenciális adatait és a legfrissebb tevékenységeit, először élvezheti a különböző Oázis Webáruház Kuponok-t, és lemondhatja ezt az előfizetést is.

Hogyan lehet online használni a Oázis Webáruház kuponjaikat?

A Oázis Webáruház-t keresve eljuthat a kereskedő oldalára, és kiválaszthatja a kedvenc termékeit. Miután megerősítette, hogy a Oázis Webáruház Kuponok-e érvényes, rengeteg pénzt takaríthat meg, ha a fizetés során beírja.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Oázis Webáruház-nál?

Oázis Webáruház kuponjának meghatározott lejárati dátummal rendelkezik. Ha azonban a Oázis Webáruház Akciók egy adott termékre vonatkozik, és az időkorlát nem jelenik meg, akkor az addig érvényes, amíg a termék el nem fogy.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Oázis Webáruház kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.