ekuponok.com

OBI Kuponok és Akciók - Június 2021

Vásárlási tippek

Vásárolhatom a OBI ajándékutalványokat?
OBI ajándékkártyája bármilyen alkalomra alkalmas - csak annyit kell tennie, hogy megvásárolja a legközelebbi OBI üzletben. A kártya a vásárlást követő második év december 31-ig érvényes, és bármelyik Magyarországon és üzleteiben használható. Csak a kártya díszítéséhez kell választania egy mintát. Válassza ki a feltöltendő mennyiséget. Aktiválja az ajándékkártyát a boltban történő fizetés során. Az áruházban vásárolt kártyára fordítható összeg 500-150 000 Ft.
Milyen szállítási módok vannak OBI-ban?
Kisebb tételeket csomagként küldünk Önnek a szokásos csomagküldési szolgáltatások segítségével. Nagyobb rakomány esetén, amelyet csomagként nem lehet szállítani, a fuvarozó szállítja. Alapvetően a OBI házról házra szállítja az árut (ez a terület autóval sétálhat). Az aktuális szállítási költség a termékleírás oldalon látható. A szállítmányozó által szállítandó termékek esetében a szállítási költséget a cikk hossza és súlya határozza meg. A OBI a megrendelés folyamán értesíti Önt a pontos szállítási költségről.
Hogyan tudok fizetni OBI-ban?
Ha házhozszállításról van szó, kényelmesen meg kell fizetnie a megrendelés árát a szállításkor. A csomagolható és küldhető termékek készpénzben vagy hitelkártyával fizethetők. Jelenleg csak készpénzzel fizethet, ha szállítón keresztül szállít. OBI speciális biztonsági technológiát használ, így webhelyük megfelel a magas biztonsági követelményeknek. Adatait csak 256 bites SSL titkosítással titkosítjuk és továbbítjuk a rendelési folyamat során, hogy illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá.