ekuponok.com
Főoldal Üzletek OBI Kuponok

OBI Kedvezmény Kuponok 65% - Március 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes OBI kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for OBI

  Vásárolhatom a OBI ajándékutalványokat?

  OBI ajándékkártyája bármilyen alkalomra alkalmas - csak annyit kell tennie, hogy megvásárolja a legközelebbi OBI üzletben. A kártya a vásárlást követő második év december 31-ig érvényes, és bármelyik Magyarországon és üzleteiben használható. Csak a kártya díszítéséhez kell választania egy mintát. Válassza ki a feltöltendő mennyiséget. Aktiválja az ajándékkártyát a boltban történő fizetés során. Az áruházban vásárolt kártyára fordítható összeg 500-150 000 Ft.

  Milyen szállítási módok vannak OBI-ban?

  Kisebb tételeket csomagként küldünk Önnek a szokásos csomagküldési szolgáltatások segítségével. Nagyobb rakomány esetén, amelyet csomagként nem lehet szállítani, a fuvarozó szállítja. Alapvetően a OBI házról házra szállítja az árut (ez a terület autóval sétálhat). Az aktuális szállítási költség a termékleírás oldalon látható. A szállítmányozó által szállítandó termékek esetében a szállítási költséget a cikk hossza és súlya határozza meg. A OBI a megrendelés folyamán értesíti Önt a pontos szállítási költségről.

  Hogyan tudok fizetni OBI-ban?

  Ha házhozszállításról van szó, kényelmesen meg kell fizetnie a megrendelés árát a szállításkor. A csomagolható és küldhető termékek készpénzben vagy hitelkártyával fizethetők. Jelenleg csak készpénzzel fizethet, ha szállítón keresztül szállít. OBI speciális biztonsági technológiát használ, így webhelyük megfelel a magas biztonsági követelményeknek. Adatait csak 256 bites SSL titkosítással titkosítjuk és továbbítjuk a rendelési folyamat során, hogy illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a OBI honlapját?

  Igen. Mivel a OBI Kuponok-ját csak a tagjait kiadja. Ha Ellátogatja a obi.hu kezdőlapját, megtalálja a regisztrációs felületet a regisztráció befejezéséhez.

  Hogyan lehet online használni a OBI kuponjaikat?

  Először be kell jelentkeznie vagy új fiókot kell létrehoznia a OBI weboldalán, aztán kedvenc termékei kosárba helyezkednek. Kattintson a fizetés gombra, és lépjen a fizetési oldalra. Ekkor megjelenik egy "Használja a kuponját” üzenet, válassza a OBI kuponát, majd térjen vissza a fizetés oldalra, és kattintson a fizetés gombra.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a OBI-nál?

  A OBI érvényességi idejének ellenőrzéséhez kattintson a fiókjában található összes kupon megtekintésére a OBI oldalán, és láthatja az egyes kuponok megfelelő tényleges felhasználási dátumát.

  További Akciók, mint OBI Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Kapj KORDONET Mátra Selyem Helyett HÍMZŐ Terméket Legalacsonyabban 800Ft-tól Kézimunka Kellék Oldalon

  • Ajánlatok

   Kapj Jumpsuits Terméket Legalacsonyabban 40.990,00Ft-tól Tamaris Oldalon

   Minden Tamaris Kupon Lejár 2-4-23
  • Ajánlatok

   Candy Akciós: Akár 35% Off A Kiválasztott Termékekre

   Minden Candy Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Vásároljon Kiválasztott Csokoládét 4,29 Dolláros áron

   Minden Lindt Kupon Lejár 23-3-23
  • Ajánlatok

   Kedvezmény Kód Ingyenes Szállításra A Szepsegklinika -nél

   Minden Szepsegklinika Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 45%-t SportTáska.hu Termékekre Sporttaska Oldalon

   Minden Sporttaska Kupon Lejár 8-4-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb OBI kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.

  A ekuponok.com cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassuk webhelyünkön. Ha folytatja, a ekuponok.com feltételezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat. Olvass tovább