ekuponok.com
Főoldal Üzletek OBI Kuponok

OBI Kedvezmény Kuponok 60% - Szeptember 2022

FAQ for OBI

Vásárolhatom a OBI ajándékutalványokat?

OBI ajándékkártyája bármilyen alkalomra alkalmas - csak annyit kell tennie, hogy megvásárolja a legközelebbi OBI üzletben. A kártya a vásárlást követő második év december 31-ig érvényes, és bármelyik Magyarországon és üzleteiben használható. Csak a kártya díszítéséhez kell választania egy mintát. Válassza ki a feltöltendő mennyiséget. Aktiválja az ajándékkártyát a boltban történő fizetés során. Az áruházban vásárolt kártyára fordítható összeg 500-150 000 Ft.

Milyen szállítási módok vannak OBI-ban?

Kisebb tételeket csomagként küldünk Önnek a szokásos csomagküldési szolgáltatások segítségével. Nagyobb rakomány esetén, amelyet csomagként nem lehet szállítani, a fuvarozó szállítja. Alapvetően a OBI házról házra szállítja az árut (ez a terület autóval sétálhat). Az aktuális szállítási költség a termékleírás oldalon látható. A szállítmányozó által szállítandó termékek esetében a szállítási költséget a cikk hossza és súlya határozza meg. A OBI a megrendelés folyamán értesíti Önt a pontos szállítási költségről.

Hogyan tudok fizetni OBI-ban?

Ha házhozszállításról van szó, kényelmesen meg kell fizetnie a megrendelés árát a szállításkor. A csomagolható és küldhető termékek készpénzben vagy hitelkártyával fizethetők. Jelenleg csak készpénzzel fizethet, ha szállítón keresztül szállít. OBI speciális biztonsági technológiát használ, így webhelyük megfelel a magas biztonsági követelményeknek. Adatait csak 256 bites SSL titkosítással titkosítjuk és továbbítjuk a rendelési folyamat során, hogy illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá.

E-mail címmel kell regisztrálnom a OBI honlapját?

Igen. Mivel a OBI Kuponok-ját csak a tagjait kiadja. Ha Ellátogatja a obi.hu kezdőlapját, megtalálja a regisztrációs felületet a regisztráció befejezéséhez.

Hogyan lehet online használni a OBI kuponjaikat?

Először be kell jelentkeznie vagy új fiókot kell létrehoznia a OBI weboldalán, aztán kedvenc termékei kosárba helyezkednek. Kattintson a fizetés gombra, és lépjen a fizetési oldalra. Ekkor megjelenik egy "Használja a kuponját” üzenet, válassza a OBI kuponát, majd térjen vissza a fizetés oldalra, és kattintson a fizetés gombra.

Mennyi ideig érvényes a kupon a OBI-nál?

A OBI érvényességi idejének ellenőrzéséhez kattintson a fiókjában található összes kupon megtekintésére a OBI oldalán, és láthatja az egyes kuponok megfelelő tényleges felhasználási dátumát.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb OBI kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.