ekuponok.com
Főoldal Üzletek Office Depot Kuponok

Office Depot Kedvezmények 55% - Január 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Office Depot kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Office Depot

  Hogyan tudok fizetni, ha Office Depot online boltjában vásárolok?

  Rendelését átvételkor készpénzben tudja kiegyenlíteni. Ezt a fizetési módot bármelyik szállítási módhoz választhatja. A Office Depot webáruháza számára az OTP Bank Nyrt. SSL protokollt használó biztonságos kártyaelfogadó rendszerén keresztül kínál kártyaelfogadási lehetőséget. A következő kártyatípusokkal tud fizetni: Mastercard, Visa, American Express, Electron (nem dombornyomott), OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók. Maestro Az OTP Bank internetes fizetési felületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártyát elfogadunk.

  Mi a megrendelések várható szállítási ideje a Office Depot-nál?

  A kiszállítás és átvétel ingyenes. A szállítási költség 3990 Ft, ha nagy háztartási gépet (pl. hűtőszekrény, mosógép, mosogatógép, szárítógép stb.) vásárol, és a Office Depot bármely üzletében szeretné átvenni. Ha a megrendelt termék raktáron van, megrendelését 10-18 óra között 1-5 munkanapon belül kiszállítják a megadott címre. Házhoz szállítás 990 Ft bármely termék vásárlása esetén (kivéve háztartási gépek és tévék 55" (139 cm) vagy nagyobb). Háztartási gépek házhoz szállítását igény esetén értéktől függetlenül a szállítási díj bruttó 3990 Ft. 55" (139 cm) vagy nagyobb tévé házhoz szállítása esetén a szállítási díj értéktől függetlenül bruttó 3200 forint.

  Hogyan tudok fizetni, ha Office Depot online boltjában vásárolok?

  Rendelését átvételkor készpénzben fizetheti ki. Ezt a fizetési módot bármikor választhatja. A Office Depot a következő kártyatípusokat fogadja el: Mastercard, Visa, American Express, Electron (nem dombornyomott) kibocsátott kártyák minden bizonnyal elfogadhatók. Az OTP Bank online fizetési felülete bármely bank által kibocsátott Maestro Maestro kártyát elfogad.

  Ingyenes szállítást kínál a Office Depot?

  A kiszállítás és az átvétel ingyenes. A szállítás 3990 Ft, ha nagy háztartási gépet vásárol (pl. hűtőszekrény, mosógép, mosogatógép, szárítógép stb.) és szeretné átvenni bármelyik Office Depot üzletben. Ha a megrendelt termék raktáron van, 10-18 óra között 1-5 munkanapon belül megérkezik a megadott címre. Házhozszállítás 990 lábig bármilyen vásárlás esetén (kivéve a háztartási gépeket és a 139 cm-es vagy nagyobb méretű tévéket). Ebben az esetben a teljes szállítási díj 3200 Ft.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Office Depot honlapját?

  Igen. Az ügyfelek e-mailben regisztrálhatják a officedepot.hu fiókját. Ez segíthet az ügyfeleknek a legújabb Office Depot Kuponkódok szerezésében. Az regisztrációs felület általában a officedepot.hu kezdőlap alján található, és bármikor leiratkozhat erről a szolgáltatásról.

  Hogyan lehet online használni a Office Depot kuponjaikat?

  Amikor a vásárolt összeg vagy a termék megfelel a Office Depot Akciók-e használatának feltételeinek, a Office Depot támogatja Önt, hogy fizetéskor közvetlenül kitöltse a Office Depot Akciók-ét, hogy a kedvezmény a megrendelésére vonatkozzon.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Office Depot-nál?

  A Office Depot Akciók hosszú távú érvényességgel és rövid távú lejárattal rendelkezik. A Office Depot személyes fiókjában ellenőrizheti azt az időszakot, amelyen belül minden Akciók érvényes.

  További Akciók, mint Office Depot Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   TVRaktár 20% Kedvezmény A Teljes Vásárlásra

   Minden TVRaktár Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   2 Dollár Kedvezmény 79 Dollár Fölötti

   Minden Web Kupon Lejár 29-3-23
  • Ajánlatok

   Szerezz OSB Terméket 4250Ft-tól Epitoanyag Oldalon

  • Ajánlatok

   20% Ki Hydrapharm Kiegészítők & Termékek A Predator Nutrition

  • Ajánlatok

   Szerezz MCT Olajok Terméket 10,900Ft-tól Marry Jane CBD Webáruház Oldalon

  • Ajánlatok

   Takarítson Meg 25%-ot A 6 Db Bambusz Fa Rejtvényből álló Készlet árából

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Office Depot kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.