ekuponok.com
Főoldal Üzletek Office Depot Kuponok

Office Depot Kedvezmények 55% - Szeptember 2022

FAQ for Office Depot

Hogyan tudok fizetni, ha Office Depot online boltjában vásárolok?

Rendelését átvételkor készpénzben tudja kiegyenlíteni. Ezt a fizetési módot bármelyik szállítási módhoz választhatja. A Office Depot webáruháza számára az OTP Bank Nyrt. SSL protokollt használó biztonságos kártyaelfogadó rendszerén keresztül kínál kártyaelfogadási lehetőséget. A következő kártyatípusokkal tud fizetni: Mastercard, Visa, American Express, Electron (nem dombornyomott), OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók. Maestro Az OTP Bank internetes fizetési felületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártyát elfogadunk.

Mi a megrendelések várható szállítási ideje a Office Depot-nál?

A kiszállítás és átvétel ingyenes. A szállítási költség 3990 Ft, ha nagy háztartási gépet (pl. hűtőszekrény, mosógép, mosogatógép, szárítógép stb.) vásárol, és a Office Depot bármely üzletében szeretné átvenni. Ha a megrendelt termék raktáron van, megrendelését 10-18 óra között 1-5 munkanapon belül kiszállítják a megadott címre. Házhoz szállítás 990 Ft bármely termék vásárlása esetén (kivéve háztartási gépek és tévék 55" (139 cm) vagy nagyobb). Háztartási gépek házhoz szállítását igény esetén értéktől függetlenül a szállítási díj bruttó 3990 Ft. 55" (139 cm) vagy nagyobb tévé házhoz szállítása esetén a szállítási díj értéktől függetlenül bruttó 3200 forint.

Hogyan tudok fizetni, ha Office Depot online boltjában vásárolok?

Rendelését átvételkor készpénzben fizetheti ki. Ezt a fizetési módot bármikor választhatja. A Office Depot a következő kártyatípusokat fogadja el: Mastercard, Visa, American Express, Electron (nem dombornyomott) kibocsátott kártyák minden bizonnyal elfogadhatók. Az OTP Bank online fizetési felülete bármely bank által kibocsátott Maestro Maestro kártyát elfogad.

Ingyenes szállítást kínál a Office Depot?

A kiszállítás és az átvétel ingyenes. A szállítás 3990 Ft, ha nagy háztartási gépet vásárol (pl. hűtőszekrény, mosógép, mosogatógép, szárítógép stb.) és szeretné átvenni bármelyik Office Depot üzletben. Ha a megrendelt termék raktáron van, 10-18 óra között 1-5 munkanapon belül megérkezik a megadott címre. Házhozszállítás 990 lábig bármilyen vásárlás esetén (kivéve a háztartási gépeket és a 139 cm-es vagy nagyobb méretű tévéket). Ebben az esetben a teljes szállítási díj 3200 Ft.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Office Depot honlapját?

Igen. Az ügyfelek e-mailben regisztrálhatják a officedepot.hu fiókját. Ez segíthet az ügyfeleknek a legújabb Office Depot Kuponkódok szerezésében. Az regisztrációs felület általában a officedepot.hu kezdőlap alján található, és bármikor leiratkozhat erről a szolgáltatásról.

Hogyan lehet online használni a Office Depot kuponjaikat?

Amikor a vásárolt összeg vagy a termék megfelel a Office Depot Akciók-e használatának feltételeinek, a Office Depot támogatja Önt, hogy fizetéskor közvetlenül kitöltse a Office Depot Akciók-ét, hogy a kedvezmény a megrendelésére vonatkozzon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Office Depot-nál?

A Office Depot Akciók hosszú távú érvényességgel és rövid távú lejárattal rendelkezik. A Office Depot személyes fiókjában ellenőrizheti azt az időszakot, amelyen belül minden Akciók érvényes.

További Akciók, mint Office Depot Kedvezmény Kódok

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Office Depot kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.