ekuponok.com
Főoldal Üzletek Ofotért Kuponok

Ofotért Kedvezmények 55% - Január 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Ofotért kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Ofotért

  Mennyi a Ofotért családi kedvezménye?

  Családja is részt vehet Ofotért hűségprogramjában. 8% kedvezményt kínálnak számukra a szemüveglencsékre, a szemüvegkeretekre, a kontaktlencsékre, az összes iWear kontaktlencse-ápoló megoldásra, a Comfort szemcsepp 20 ml-es szemcseppre vagy a napszemüvegre. Törzsvásárlói tagsága az utolsó szemüveg, kontaktlencse, minden iWear kontaktlencse-ápoló megoldás, Comfort szemcsepp 20 ml-es szemcsepp vagy napszemüveg vásárlásának napjától számítva 3 évig érvényes. Ha a Ofotért üzletben vásárol a megadott időn belül, a tagsága automatikusan meghosszabbodik.

  Hogyan működik Ofotért hűségprogramja?

  Ha kényelmesebb megoldást szeretne, kérik, iratkozzon fel az OFOTÉRT KONTAKT szolgáltatásra a Ofotért oldalon. Ők havonta 1920 Ft-tól ingyenesen házhoz szállítják kontaktlencséit. További információért kérik, forduljon ügyfélszolgálatukhoz az alábbi telefonon vagy e-mailben. A gyakori repülőjegy-kedvezmények nem vonhatók össze más állandó vagy rendszeres kedvezményekkel.

  A Ofotért 90 napos látásvizsgálati garanciát vállal?

  A Ofotért üzletben teljes körű szemüveg-szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleknek, amelyek egyik alappillére a szakértői kollégák által végzett helyszíni látásellenőrzés. Céljuk, hogy kényelmes szemüveget és tökéletes látást biztosítsanak azáltal, hogy pontosan meghatározzák a látási igényeinek megfelelő dioptriát. Az üzletükben végzett helyszíni látásvizsgálat és a rendelés lehetősége egyben kényelmes és kockázatmentes szemüvegvásárlást tesz lehetővé. Ha megerősítik a szemvizsgálat eredményeit, akkor nemcsak azt ígérik, hogy tökéletes minőségű szemüveget készítenek az Ön számára, hanem azt is garantálják, hogy tökéletesen látni fogja őket. Ha a Ofotért által gyártott szemüveget kényelmetlen viselni a mindennapi használat során, és a látásvizsgálatot követő 90 napon belül értesíti kollégáit, akkor a látásvizsgálatot ingyen megismételik, és ha szükséges, cseréljék ki a szemüveget. a korrekciós követelmények természetesen nem fizetnek további díjakat.

  Mi a Ofotért 30 napos progresszív szemüveglencse próba?

  A progresszív (multifokális) szemüveglencsék kielégítik a 40 évesnél idősebb szemüvegviselők igényeit, hogy ugyanazt a szemüveglencsét használják a tökéletes megtekintéshez anélkül, hogy szemüveget kellene cserélni. Előnye, hogy szép, nem fedi fel viselőjének életkorát, és nemcsak a távolságot és az olvasási távolságot, hanem a két távolság között elhelyezkedő összes tárgyat is világosan megjeleníti. Bár a progresszív lencsék meggyőző megoldást kínálnak ár-érték arányban, az egyfókuszú lencsékhez képest magasabb ár az ügyfeleket, akik először vannak kitéve a terméknek, elbizonytalaníthatják a lehetséges pénzügyi kockázatokat. Ha a megvásárolt Ofotért progresszív szemüveg kényelmetlenül érzi magát, kényelmesen viselhető, vagy nem felel meg az elvárásainak, a progresszív lencsék vásárlásakor a szemüvegkeretet kicseréljük a kért típusra, a kézhezvételtől számított 30 napon belül. lencse, és az összeg progresszív A lencséket fizetik. A két termék árkülönbségét természetesen visszatérítjük Önnek.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Ofotért honlapját?

  Igen. Ofotért annak érdekében, hogy jobban megvédje a fogyasztók jogait és érdekeit, és lehetővé tegye az ügyfelek számára, hogy gazdag ajánlatokat és szolgáltatásokat élvezhessenek, ezért a Ofotért különleges ajánlatokat hajt végre a tagok számára. Teljesen élvezheti ezeket az előnyöket, miután regisztrálja a ofotert.hu webhelyét.

  Hogyan lehet online használni a Ofotért kuponjaikat?

  Nemcsak a Ofotért Akciók-e felhasználásával kaphat kedvezményeket, hanem vannak olyan kedvezmények is, amelyeket Ofotért Akciók nélkül is kaphat, de az ügyfelek aggódhatnak attól, hogy ezeknek a kedvezményeknek a használata bonyolultabbá válik-e. Ofotért rendszere nagyon okos. Automatikusan kedvezményeket alkalmazhat az ügyfelek megrendeléseire, így az ügyfelek nyugodtan vásárolhatnak a Ofotért-nál.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Ofotért-nál?

  A Ofotért minden kuponnak megfelelő lejárati dátumot állít be. Lehet, hogy minden kuponnak más a lejárati dátuma. Ne várja meg, amíg a Ofotért Kuponkódok lejár, akkor elszalasztja az alkalmat a kedvezményre.

  További Akciók, mint Ofotért Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   101Pálinka 10% Kedvezmény A Teljes Vásárlásra

   Minden 101Pálinka Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Alocasia Dragon Tail 200Ft-tól

  • Ajánlatok

   Tezenis –> Iratkozzon Fel A Hírlevélre A Kedvezményes Akciókért

   Minden Tezenis Kupon Lejár 21-4-23
  • Ajánlatok

   HOBBI TANFOLYAMOK 20.000Ft-tól

  • Ajánlatok

   Kapj 70% Kedvezményes Schobert Lara Kedvencei

  • Ajánlatok

   Kapj VIRÁGMACI Terméket Legalacsonyabban 14900Ft-tól Dobozosrozsa Oldalon

  • Ajánlatok

   25 € Kedvezményes Kód A Crocs UK OLASZORSZÁG Megrendelésekhez Az 129 € Felett

   Minden Crocs UK Kupon Lejár 31-12-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Ofotért kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.