ekuponok.com
Főoldal Üzletek Okosjáték Kuponok

Okosjáték Kuponok és Kuponkódok 60% - Augusztus 2022

FAQ for Okosjáték

Okosjáték ingyenes házhozszállítási szolgáltatást kínál?

Okosjáték online áruházában a nap 24 órájában rendeléseket adhat a GLS vagy a PickPackPoint segítségével. Személyes átvétel: Az értesítés kézhezvétele után Budapest, 16. kerület Veres Péter út 99. sz., Az árut személyesen veheti át, miután megrendelte az online áruházban. A munkanapokon 12 óra előtt leadott megrendeléseket ugyanazon a napon szállítják, így a becsült szállítási idő a következő munkanap. Kérjen kézbesítést a PickPackPoint-hoz: A munkanapokon 12 óra előtt leadott megrendeléseket ugyanazon a napon küldjük el, tehát ha Budapesten egy átvételi pontról van szó, akkor az átvétel várható időpontja a következő munkanap, és 2 munkanap a vidéki átvételi helyen. A háztól házig kézbesítés szállítási díja 30 000 forintot meghaladó vásárlások esetén 1190 forint, ha 30 000 forintnál kevesebb, akkor 1190 forint.

Okosjáték milyen fizetési módokat fogad el?

A Okosjáték játékboltjában készpénzzel és hitelkártyákkal fizethet. Ha a Pick Pack Point lehetőséget választja, akkor online fizethet hitelkártyával, amikor leadja a megrendelést. Használhatja az előzetes átutalást is - ha előre utalást választ, kérik, utalja át az összeget 3 munkanapon belül. Ha ez nem történik meg, Okosjáték kénytelen lesz törölni a megrendelést. Átutalás esetén az összeg kézhezvétele után elküldik a csomagot.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Okosjáték honlapját?

Igen. Csak az e-mail címével regisztrálja a okosjatek.hu webhelyét. A sikeres regisztráció után a következő előnyöket élvezheti: a legújabb Okosjáték Akciók, promóciók, születésnapi ajándékok és stb. Kattintson a regisztráció gombra, és kövesse a megfelelő utasításokat a regisztráció befejezéséhez a Okosjáték webáruházában.

Hogyan lehet online használni a Okosjáték kuponjaikat?

A Okosjáték Akciók-e használati szabályai a következők: A bevásárlókosáron keresztül közvetlenül a fizetési oldalra ugorhat, a Okosjáték Akciók-ét betöltheti a kitölthető ablakba, majd kiválaszthatja az Önnek megfelelő fizetési módot, ekkor általában is használhatja a Okosjáték Akciók-ét.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Okosjáték-nál?

A Okosjáték kedvezményes időkorlátot határoz meg az egyes kuponok alján, és minden kuponnak más az érvényességi ideje. Az ügyfeleknek csak a Okosjáték Akciók -et kell kiválasztaniuk a legnagyobb engedménnyel az érvényességi időn belül.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Okosjáték kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.