ekuponok.com
Főoldal Üzletek OneTicket kupon

OneTicket kupon és kuponkód 60% - Március 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes OneTicket kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for OneTicket

  Milyen fizetési módokat fogad el a OneTicket?

  OneTicket webhelyén a Barion fizetési rendszerét használják, amelyen keresztül elfogadják a MasterCard, Maestro és Visa kártyákat. A NICE kártyákat nem lehet online vásárolni, de néhány budapesti jegypénztárukban OTP és K&H SZÉP kártyával is lehet fizetni. A jegyekért banki átutalással vagy utánvéttel nem lehet fizetni. Jegyeket személyesen is vásárolhat jegyértékesítő partnereinél.

  Mennyi a OneTicket kezelési díja?

  A kezelési díj a jegyrendszer használatának költsége. Ha a OneTicket szolgáltatást használja jegyvásárlás megkezdéséhez, OneTicket kedvezményeket kínál a jegyvásárláshoz. A sikeres vásárlás után néhány percen belül megkapja a vásárlás visszaigazolását. Ha nem kapta meg a vásárlási visszaigazolást vagy a jegyeket, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

  Mi a OneTicket visszatérítési politikája?

  A visszaváltás után a viteldíj automatikusan visszatérítésre kerül bankszámlájára a vásárláskor megadott kártyaadatok alapján. A visszaváltás kezdetétől ez átlagosan 4-5 banki munkanapot vesz igénybe. Ha hitelkártyája lejárt, lejárt vagy lecserélték, és a visszatérítés sikertelen, akkor levelet kap a Bariontól, amelyben kijelenti, hogy a visszatérítés nem sikerült. Ebben az esetben kérik, értesítse OneTicket e -mailben. A levélben feltétlenül adja meg a számlaszámát (nem az új kártya számát), és 15 napon belül utalják át az összeget.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a OneTicket honlapját?

  Igen. Ha regisztrálja e-mail címével a oneticket.hu oldalát, akkor többet megtudhat a OneTicket-ről. Élvezheti azokat az exkluzív előnyöket, amelyeket a tagok élvezhetnek, és megismerheti a legújabb OneTicket ajánlatait is.

  Hogyan lehet online használni a OneTicket kuponjaikat?

  A lejárati dátumon belüli OneTicket Akciók-e felhasználható a fizetéshez. A OneTicket weboldalán rendelkezik a Akciók-e ellenőrizésével vagy kitöltésével foglalkozó oldallal, de az ügyfeleknek biztosítaniuk kell, hogy függőben lévő fizetési megbízásuk megfeleljen a használatra vonatkozó követelményeknek a OneTicket-nál.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a OneTicket-nál?

  A OneTicket kuponkód esetében a normál használati időtartamon belül csak nyugodtan használja. De a OneTicket kupon esetében, amelyet csak bizonyos típusú árucikkek megrendelésére lehet felhasználni, azonnal fel kell használnia, amint az áruk még raktáron vannak, hogy ne hagyja ki a OneTicket kedvezményét.

  További Akciók, mint OneTicket Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Csempe, Mozaik 190Ft-tól

   Minden IDilego Kupon Lejár 8-4-23
  • Ajánlatok

   Akár 20% Kedvezménnyel Hangfal állvány Termékekre

  • Ajánlatok

   Sörös Ajándékcsomag Férfiaknak 18.990Ft-tól

  • Ajánlatok

   Diesel High Tech 5W40 Off Motorolaj 5l AJÁNDÉK MoS2 Motorolaj Adalék 300ml 22.447Ft-tól

   Minden Liqui Moly Kupon Lejár 16-4-23
  • Kuponok

   Kód: 150 € Vásárlástól -20%

   Minden Rossignol Kupon Lejár 27-5-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb OneTicket kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.

  A ekuponok.com cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassuk webhelyünkön. Ha folytatja, a ekuponok.com feltételezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat. Olvass tovább