ekuponok.com
Főoldal Üzletek OnlinePolo

OnlinePolo Kuponok és Kuponkódok 60% - Január 2022

FAQ for OnlinePolo

OnlinePolo termékeit ingyen szállítják?

Ha előre fizet, a OnlinePolo ingyenes szállítást szállít 8.000 Ft felett (a PostaPontra kivételével)! Csak postai utánvéttel-magyar címekre kapható, 10.000 Ft alatti összeg lehetséges, és minden esetben felszámítják a szállítást! A megrendelt termékeket MPL vagy GLS expressz szolgáltatással szállítják Magyarországon belül az első munkanapos szállítási időponttól, kivéve a PostaPoints pontot, ahol a szállítási idő + 1-2 munkanap. A közzététel napján e -mailben értesítjük. A szállítási idő hétköznap 8 és 17 óra között van, ezért Kérik, adja meg a szállítási címet, ahol ebben az időszakban átveheti az árut.

Használhatom egészségbiztosítási kártyámat OnlinePolo cipőinek kifizetésére?

OnlinePolo belföldi forint átutalást fogad el, Kérik, rendelje meg a rendelés azonosító számával! OnlinePolo a referencia kézhezvétele után készíthet terméket! Online fizetés: Használhat megfelelő hitelkártyát (Visa, Mastercard, stb.) Vagy PayPal -t. OnlinePolo a CIB Bank Zrt hitelkártyás fizetési szolgáltatását használja. Az előkészítő munka általában a megrendelés elfogadását követő 4-5 munkanapon belül befejeződik, de hosszabb előkészítési időt is igényelhet.

E-mail címmel kell regisztrálnom a OnlinePolo honlapját?

Igen. A OnlinePolo tagjai jobb és átfogóbb szolgáltatásokat élvezhetnek. Regisztrálhat tagként a onlinepolo.hu webhelyén, így maximalizálhatja az előnyöket.

Hogyan lehet online használni a OnlinePolo kuponjaikat?

A OnlinePolo megkönnyíti az ügyfelek számára a termékek vásárlását, így a OnlinePolo Akciók-e egyszerűen használható. A felhasználás módja az, hogy kitölti vagy megmutatja a OnlinePolo Akciók-ét a fizetési oldalon, és a rendszer automatikusan felhasználja a megrendelésére.

Mennyi ideig érvényes a kupon a OnlinePolo-nál?

A OnlinePolo oldalán megismerheti a különböző Akciók érvényességi idejét. A OnlinePolo Akciók érvényességi ideje alatt tetszése szerint választhat, amennyiben megfelel a használati feltételeknek, ezeket a kedvezményeket fel lehet használni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb OnlinePolo kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.