ekuponok.com

Orsay kupon és kuponkód 70% - Január 2022

FAQ for Orsay

Orsay milyen fizetési módokat fogad el?

Az online áruházban a következő módszerekkel fizethet: Hitelkártyás fizetés: Az adatok SSL-titkosítása különösen védi a hitelkártya-megrendelést. Ha a hitelkártyával visszaélnek, a legtöbb bank vagy viseli a visszaélés miatt felmerült összes költséget, vagy az ügyfél felelősségét legfeljebb 50,00 euróra korlátozza. A Orsay Visa, Visa Electron és EuroCard / MasterCard kártyákat fogad el. Gyorsan és biztonságosan fizethet a PayPal / PayPal Express szolgáltatáson keresztül is. Jelenleg Németországba csak számlával lehet fizetni.

Van kedvezmény a Orsay hírlevelére való feliratkozáshoz?

Iratkozzon fel Orsay hírlevelére most, és 25% kedvezményt kap a kedvenc tételeiről! Szeretne még több inspirációt? Iratkozzon fel és takarítson meg 25% -ot a legdrágább termékeken! A regisztráció után azonnal megkapja a Orsay legújabb divathíreit, és 25% -os utalványt biztosít kedvenc termékeihez. A kedvezményt a legdrágább cikkekből vonják le, és a minimális rendelési összeg 20 euró.

Hova szállít a Orsay?

Orsay Az e-bolt jelenleg Németországban, Ausztriában, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Romániában, Horvátországban és Szlovéniában nyújt szolgáltatásokat. Logisztikai okok miatt jelenleg nem tud más országokba szállítani. A házhoz szállítás mellett megrendelését az Ön által kiválasztott Orsay áruházba is eljuttatja "kattintás és gyűjtés" szolgáltatásukon keresztül. A DHL Németországban szállít. A szokásos németországi szállítási költség a szolgáltatójuk DHL-nél 4,95 euró. Ha úgy dönt, hogy a fiókba szállít (kattintson és gyűjtse), akkor nincs szállítási díj.

Milyen előnyökkel jár a Orsay klubjához való csatlakozás?

Csatlakozzon Orsay klub közösségéhez ingyen, hogy élvezhesse számos előnyét. Az első vásárlás után 4 pontot szerezhet minden egyes euróért, amelyet online boltokban, alkalmazásokban vagy azok boltjaiban költött el. 500 ponttól 5 euróig, hogy bevásárolhassa az összegyűjtött pontokat a következő vásárláshoz az online áruházban, az alkalmazásban vagy az üzletünkben. Emellett exkluzív klubkedvezményeket és előnyöket is élvezhet. Szerezd meg születésnapi ajándékutalványodat a Orsay közösségtől.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Orsay honlapját?

Igen. Ha regisztrál a Orsay tagjává, akkor először tudhat meg többet a Orsay-ről. Nemcsak a Orsay kuponkód legfrissebb verzióját szerezheti be, hanem egyéb előnyöket is igénybe vehet.

Hogyan lehet online használni a Orsay kuponjaikat?

Csak az árukat kell kiválasztania a Orsay honlapján. Megrendeléskor töltse ki a Orsay kupon-ét, amelyet az utasítások szerint választott ki, és az ajánlat automatikusan érvénybe lép. Megkérhetik, hogy hozzon létre fiókot a Orsay weboldalán. Miután létrehozza, nemcsak megkönnyítheti a vásárlást, hanem más előnyöket is élvezhet a Orsay-nál.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Orsay-nál?

A Orsay utalvány nagymértékben megtakaríthatja az ügyfelek pénzét, és emiatt az ügyfeleknek nincs okuk kihagyni a Orsay utalvány használatának lehetőségét. Ezért a legfontosabb az, hogy erősítse meg, hogy mikor lehet használni a utalvány -et.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Orsay kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.