ekuponok.com
Főoldal Üzletek Our Story

Our Story Kuponok 60% - Május 2022

FAQ for Our Story

Melyik cég szállítja ki a rendelésemet, ami legadott a Our Story webshopon?

Az Express One futárszolgálat hétköznap 8-17 óráig kézbesíti csomagját. Ez a könyv 4-5 munkanapot vesz igénybe, a kiszállítás pedig 1 munkanapot vesz igénybe. Gyorsított fuvar 3000 Ft. A munkanapokon déli 12 óráig leadott rendeléseket még aznap elkészítjük, így a Our Story a délutáni órákban kerül átadásra a futárnak, de személyesen is átveheti az árut az irodájában. A futárszolgálat e-mailben értesíti Önt a kiszállítás megkezdéséről. Az email tartalmazza a nyomkövetési számot, ha utánvétes, akkor az utánvét költségét. A szállítás díja 1350 Ft. Személyesen is átveheti Our Story üzletében.

Hogyan tudok fizetni, ha Our Story online boltjában vásárolok?

Banki átutalás esetén a Our Story csak az utalás kézhezvétele után tudja megkezdeni a megrendelt könyvek elkészítését. Az átutaláshoz szükséges adatokat a rendelés leadását követően az Ön által megadott email címre küldjük. Bankkártyás fizetés: A Barion Payment Zrt. által nyújtott fizetési szolgáltatás segítségével a kártyás fizetés a Our Story weboldalon keresztül történik. Utánvét: A megrendelt termékek árát és az utánvét összegét a futárnál tudja kiegyenlíteni készpénzzel vagy bankkártyával. A szállítás dátumáról e-mailben értesítik.

Mi is pontosan Our Story könyve?

Our Story története egy A5-ös papírból készült keményfedeles könyv. Az oldalak száma 20 és 126 oldal között mozog. Ha 20 oldalnál kevesebb könyvet hoz létre, akkor a hiányzó oldalakhoz üres oldalakat adunk. Legfeljebb 64 oldal, minden oldal egy oldalt foglal el, 65 oldaltól kezdve, minden oldal 2 oldalas. Ön írta és tette egyedivé ennek a könyvnek a lapjait, ehhez több mint 600 oldalnyi segítséget nyújtottak. A borítón és az oldalon lévő szöveget is átírhatja, egyéni betűtípust választhat, és meghatározhatja az Önt képviselő karaktereket. Mindkét oldalon eldöntheti, hogy a karakterek hol nézzenek ki, és milyen érzelmek legyenek az arcukon. Our Story segít ötletekkel, minden más csak rajtad múlik. Próbáld ki könyvszerkesztőjüket, és lepd meg vele szeretteidet!

Hogyan szerkeszthetem a könyvemet Our Story weboldalán?

Mielőtt elkezdené, regisztráljon Our Story weboldalán. Ha ezt teszi, bármikor visszatérhet az elkezdett könyvhöz, és onnan folytathatja a szerkesztést, ahol abbahagyta. Természetesen nem kell regisztrálni a szerkesztőjük használatához. Először válassza ki a karakterét, és adjon neki egy nevet, ahogyan a múltban hívtátok egymást. Ismertesse az alkalmakat, amikor el szeretné adni a könyvet. Ezután nevezze el könyvét: Választhat a Our Story által javasolt címek közül, de saját egyedi címeket is hozzáadhat, és módosíthatja a betűtípust. Válassza ki a könyvben használni kívánt betűtípust. A könyv egységessége érdekében nem választhat minden oldalhoz más betűtípust. Az összes oldal kitöltése után tegye a kész könyvet a kosárba.

Melyik cég szállítja ki a rendelésemet, ami legadott a Our Story webshopon?

Az Express One futárszolgálat munkanapokon 8-17 óráig kézbesíti csomagját. A könyv 4-5 munkanapot vesz igénybe, a kiszállítás 1 munkanapot vesz igénybe. Gyorsított kiszállítás 3000 Ft. A hétköznap 12 óráig leadott rendelések feldolgozása még aznap megtörténik, így a Our Story a délutáni órákban kerül átadásra a futárnak, de személyesen is átvehető az irodában. A futárszolgálat e-mailben értesíti Önt a kézbesítés megkezdéséről. Az e-mail tartalmazza a nyomkövetési számot, valamint utánvétes fizetés esetén az utánvét költségét. Szállítás 1350 Ft. Személyesen átveheti Our Story üzletében.

Hogyan tudok fizetni, ha Our Story online boltjában vásárolok?

Banki átutalás esetén a Our Story nem tudja megkezdeni a megrendelt könyvek feldolgozását, amíg meg nem érkezik. Az átutaláshoz szükséges adatokat a rendelés leadását követően az Ön által megadott email címre küldik. Bankkártyás fizetés: A Barion Payment Zrt. fizetési szolgáltatásával a bankkártyás fizetés a Our Story weboldalán keresztül történik. Utánvéttel: A megrendelt termék árát és az utánvét összegét a futárnál tudja kiegyenlíteni készpénzzel vagy bankkártyával. A szállítás időpontjáról e-mailben értesítik.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Our Story honlapját?

Igen. Az egyes új termékeit és új ajánlatait időben a tag postaládájába juttatják, így mindaddig, amíg a Our Story tagjává válik, élvezheti ezt a kiváltságot. Ezenkívül a legfrissebb Our Story Akciók-t megkapja is.

Hogyan lehet online használni a Our Story kuponjaikat?

A Our Story kupon-ének az a célja, hogy minél több előnyhöz jusson, így minden ügyfél nem hagyhatja ki a Our Story kupon-e használatának lehetőségét. Amikor rendezi a megrendelést, kövesse a lépéseket lépésről lépésre a megfelelő kedvezmény megszerzéséhez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Our Story-nál?

Ha tudni szeretné a Our Story minden kuponjának pontos lejárati dátumát, bejelentkezzen, vagy létrehozzon egy új fiókot a Our Story fiókhoz, és a kuponjaimban a megfelelő kuponra kattintva megtekintheti.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Our Story kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.