ekuponok.com
Főoldal Üzletek Outletbutor

Outletbutor Kedvezmények 65% - Szeptember 2021

FAQ for Outletbutor

Hány fizetési módot kínál a Outletbutor?

A Outletbutor összesen négy fizetési módot tud biztosítani: hitelkártyás fizetés megrendeléskor; hitelkártya-átutalás, számlaadatok bejelentése; utánvét, azaz fizetés a bútor átvételét követően; áruhitelek, fizethet is részletekben. A Barion Smart Gateway egy teljesen saját fejlesztésű bankfüggetlen fizetési kártya és elektronikus pénz fizetési átjáró, páratlan árakkal és számos innovatív funkcióval. Az ingyenes Barion alkalmazás segítségével a Barion felhasználói egyre több üzletben és étteremben használhatják a mobil fizetést anélkül, hogy készpénzt vagy hitelkártyát kellene magukkal cipelniük.

Outletbutor hogyan küldi el a megrendelésemet?

A Outletbutor online áruházában vásárolt bútorokat mindig a saját autójuk, valamint kiváló és megbízható kollégáik szállítják a megadott címre. Kedves vásárlóiként Ön személyesen találkozik beszállítóikkal a megrendelés leadása után, és elvárják tőlük a legnagyobb udvariasságot és a legmegfelelőbb szolgáltatást! A Outletbutor a megrendelt bútorokat házhoz szállítja országszerte. A termék súlya és mérete miatt a szállítási költség termékenként változik és 4700-15700 Ft között van.

A megrendelt Outletbutor terméke garantált?

A Outletbutor minden termékre 1 év garanciát vállal! Néhány termékük +1 év gyártói garanciát is vállal! Hogyan teljesítsük a jótállást? Készítsen képet a szóban forgó bútorokról, és küldje el egy e-mail címre. Írja le a hiba jellegét, és adja meg megrendelésének számát, hogy azonosítani tudják.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Outletbutor honlapját?

Igen. Ha regisztrál e-mail címmel a outletbutor.hu oldalát, többet tudhat meg a Outletbutor-ről, a Outletbutor legújabb ajánlatairól, promócióiról és időzített kedvezményeiről, hogy ne maradjon le a Outletbutor ajánlatairól, amivel nagymértékben megtakarítják a fogyasztási költségeket.

Hogyan lehet online használni a Outletbutor kuponjaikat?

Ellenőrizze, hogy elérhető-e a Outletbutor Kuponok-e az Ön személyes fiókjában, adja hozzá a vásárolni kívánt terméket a bevásárlókosárba, lépjen a fizetési oldalra, és tegye a Outletbutor Kuponok-ét a megfelelő ablakba, aztán az ügyfelek megkapják a kívánt kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Outletbutor-nál?

A Outletbutor rendelkezik egy részletes oldallal, amely segít megérteni, hogy az egyes kuponok mikor járnak le. A kupon eltérő érvényességi ideje mellett előfordulhat, hogy a felhasználási kör is más. Ne felejtse el gondosan megerősíteni a Outletbutor oldalán.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Outletbutor kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.