ekuponok.com
Főoldal Üzletek Pagony kupon

Pagony Kuponok 55% - Szeptember 2022

FAQ for Pagony

Milyen kedvezményeket kínál a Pagony?

Állandó kedvezményként a Pagony online áruházban található összes könyv és az összes többi könyv 15% kedvezményben részesül. Magasabb kedvezményeket találhat heti akcióikban, ezért érdemes feliratkozni a Pagony hírlevelére. Hírlevelükben olvashatnak webáruházaik kedvezményeiről és egyéb heti akcióikról is, illetve továbbra is hírekkel szolgálnak a legújabb könyvekről, könyvprojektekről.

Milyen fizetési módok közül lehet választani a Pagony webáruházban?

Fizethet interneten keresztül bankkártyával, banki átutalással, mobiltelefonon az OTPay szolgáltatással, vagy utánvéttel. Fizetés után Pagony a lehető leghamarabb megkezdi a rendelés feldolgozását, hogy Ön megkaphassa a várt könyveket. Ha a fizetést követően úgy találja, hogy a termék hibásan van írva vagy sérült, törölheti a rendelést.

Hol és hogyan vásárolhatok Pagony ajándékutalványt?

Természetesen! Ha barátod szeret olvasni, de nem tudod, milyen típusú könyvet szeret, akkor Pagony ajándékutalványa lesz a legjobb választás. 5000 Ft értékű ajándékutalvány, amit személyesen vásárolhatsz meg Pagony üzletében, akár ajándékba is adhatod! A vásárlási utalvány a vásárlást követő egy éven belül felhasználható, és minden Pagony üzletben és online áruházban beváltható!

Hogyan működik Pagony hűségprogramja?

Az évek során Pagony rájött, hogy könyv- és játékkínálatának bővítésével új módokra van szükségük, hogy további kedvezményeket biztosítsanak Önnek. Ezért javasoltak egy pontkészletet, amelyek segítenek meghatározni, mekkora kedvezményt kell kapnia vásárláskor. Minden boltban elköltött 100 Ft után 1 pontot kapsz, és a következő vásárlásnál akár be is válthatod. A webáruházban minden elköltött 200 Ft után 1 pontot kapsz. 1 pont cserekor = 10 Ft. Ha elegendő pontot gyűjtöttél, akár teljes vásárlást is kiválthatsz vele.

Milyen fizetési módok közül választhatok a Pagony webáruházban?

Rendelését kártyával is fizetheti, a bankkártyás fizetés a K&H szerverein történik. Fizethetsz banki átutalással is. Ezt megteheti online bankon keresztül vagy a szabványos átutalási űrlap használatával. Mindkét esetben meg kell adnia a visszaigazoló e-mailben kapott számlaszámot és vásárlási kódot. A banki átutalások feldolgozási ideje banktól függően 1-3 munkanap. Ha a kézhezvételkor szeretne fizetni, a Pagony utánvétes megoldást javasol. Ebben az esetben készpénzben vagy bankkártyával kell fizetnie a futárnak.

Milyen szállítási módok közül választhatok a Pagony webáruházban?

A GLS Express szolgáltatással megrendelését egy Pick Pack Pointban vagy Pagony üzletében veheti át. A GLS Express Service és a Pick Pack Point esetében 2-3 napos átfutási idő vonatkozik a raktáron lévő termékekre. Miután a Pagony kézbesítette a szállítmányt a szállítónak, e-mailt küld Önnek. Bolti átvétel esetén csak bankkártyával tudsz előre fizetni, így a csomagot a rendelés leadásakor kell kifizetned.

Hogyan működik Pagony hűségprogramja?

A Pagony webáruházában elköltött minden 200 Ft után egy pontot adnak, és minden pont ugyanannyit ér mindenhol: 1 pont = 10 Ft. Amikor vásárol Pagony online áruházában és áruházában, a befizetett összeg után pontokat írnak jóvá számláján, és ezeket a pontokat akár a következő vásárláskor is kedvezményre használhatja fel. A pontgyűjtés ingyenes, az oldalon bárki részt vesz, aki regisztrál.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Pagony honlapját?

Igen. Annak érdekében, hogy az ügyfelek jobb felhasználói élményt nyújthassanak, a Pagony különleges előnyöket hoz létre a tagok számára. Regisztrálnia kell a pagony.hu honlapján, hogy kényelmesen és gyorsan élvezhesse a Pagony legújabb Akciók -ját.

Hogyan lehet online használni a Pagony kuponjaikat?

Amikor az ügyfelek fizetnek a megrendeléseikért, kitöltsék a használni kívánt Pagony kuponkód-ét, és élvezheti a megfelelő kedvezményt. De ha a megrendelését törlik, akkor ezt a kedvezményt nem fog érvényteleníteni, és újra felhasználhatja ezt a kuponkód -t a Pagony vásárlásákor.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Pagony-nál?

Jelentkezhet a Pagony weboldalán, vagy létrehozhat egy új fiókot, a személyes központra kattintva megtekintheti a kuponjaimat, láthatja a Pagony szelvényeinek listáját, és minden egyes kuponban feltüntetik az érvényességi időt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Pagony kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.