ekuponok.com
Főoldal Üzletek PANAROM kupon

PANAROM Kuponok 50% - Január 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes PANAROM kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for PANAROM

  Milyen előnyökkel jár, ha csatlakozom PANAROM hűségklubjához?

  PANAROM hűségklubja ingyenes, és minden 40 forint után 1 pontot adunk. Ha pontjai elérik a 2500-at, a PANAROM dupla ponttal (20 Ft-onként 1 pont), valamint további 250 ponttal ad hűséglevél feliratkozást. Kedvezmények, ajánlatok, kuponok várnak rád. , gyűjteni A pontok mindenre beválthatók. Csatlakozz most PANAROM hűségklubjához, és kapsz egy 10%-os kupont ajándékba!

  Mi a PANAROM tanfolyami képzésének tartalma?

  PANAROM előadásain, szemináriumain és tanfolyamain a résztvevők franciául és angolul ismerkedhetnek meg az aromaterápia modern lehetőségeivel. A nagyközönség iránt érdeklődők számára az aromaterapeuta képzés mellett rendszeresen népszerűsítik „nyilvános tevékenységüket” és minden érdeklődőt szeretettel várnak képzés nélkül. Emellett folyamatosan működik szakmacsoportjuk, ami speciális képzésekhez kapcsolódik. Főiskolájukon az aromaterapeuta képzés három napos aromaterapeuta alapképzéssel indul. Ezt követően a hallgatók tetszőleges sorrendben vehetnek részt egy-, két- és háromnapos képzéseiken. Ezek teljesítése után jelentkezhetnek hallgatóik záróvizsgára. A vizsgakövetelmények sikeres letételével diákjaik aromaterapeutákká válhatnak a PANAROM cégnél. Az aromaterapeuta képzés során a hallgatók az illóolajok fizikai hatásait, valamint a speciális, összehangolt aromaterápiás arc- és testmasszázsokat sajátítják el a körülbelül másfél éves képzési idő alatt. Megoldásokat tudnak nyújtani az életben előforduló gyakori betegségek kiegészítő vagy egyénre szabott kezelésére. Recepteket, kezeléseket egyénileg tudnak elkészíteni. A harmadik és egyben utolsó szakasz egy munkahelyi képzési szeminárium a kiegészítő tanfolyamok kategóriájában. A képzés ezen részében nemzetközi oktatókat vontak be az oktatásba annak érdekében, hogy a hallgatók minél szélesebb körű ismereteket kapjanak.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a PANAROM honlapját?

  Igen. Ellátogathatja a panarom.hu kezdőlapját és megtalálja a regisztrációs felületet, aztán követheti az utasításokat a regisztráció befejezéséhez. A regisztrációval csatlakozhat a PANAROM tagjaihoz, és élvezheti a tagok kizárólagos előnyeit.

  Hogyan lehet online használni a PANAROM kuponjaikat?

  Először be kell jelentkeznie vagy új fiókot kell létrehoznia a PANAROM weboldalán, aztán kedvenc termékei kosárba helyezkednek. Kattintson a fizetés gombra, és lépjen a fizetési oldalra. Ekkor megjelenik egy "Használja a kuponját” üzenet, válassza a PANAROM kuponát, majd térjen vissza a fizetés oldalra, és kattintson a fizetés gombra.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a PANAROM-nál?

  A PANAROM rendelkezik egy részletes oldallal, amely segít megérteni, hogy az egyes kuponok mikor járnak le. A kupon eltérő érvényességi ideje mellett előfordulhat, hogy a felhasználási kör is más. Ne felejtse el gondosan megerősíteni a PANAROM oldalán.

  További Akciók, mint PANAROM Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 15%-t AKCIÓK, EXTRÁK Termékekre Donpepe Oldalon

   Minden Don Pepe Kupon Lejár 6-2-23
  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 30% Leárazást Kötött Sapkák Termékekre Sportmánia Oldalon

   Minden Sportmánia Kupon Lejár 7-2-23
  • Ajánlatok

   Kiárusítás Akár – 15% Megtakarítás A Megrendelésen A Mapking.hu Oldalon

  • Ajánlatok

   Játékszabályzat 20.000Ft-tól

   Minden One Beer Kupon Lejár 3-2-23
  • Ajánlatok

   Információk 500Ft-tól

   Minden MUZIX Kupon Lejár 12-2-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb PANAROM kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.