ekuponok.com
Főoldal Üzletek Panda Piac Kuponok

Panda Piac Kuponok és Kuponkódok 60% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Panda Piac kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Panda Piac

  Milyen fizetési módokat fogad el Panda Piac?

  Megrendelését a Panda Piac-nál kétféleképpen fizetheti ki: Utánvét esetén kérik, fizesse ki a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával az átvételkor, amely tartalmazza a termék/termékek árát és szállítását, és az utánvét 490 forintos díját. Fizessen online az OTP Simple App segítségével bármely MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express kártyával. (Az online kártyás fizetés ingyenes.)

  Kínál a Panda Piac garanciális szolgáltatást?

  A Panda Piac garanciális futárszolgálatának segítségével az ügyintézés gyors és egyszerű! A cég a garanciális expressz szolgáltatást a hibás termékek kezelésének megkönnyítésére hozta létre. A garanciális futár segítségével a hibás terméket ingyenesen eljuttathatja a céghez. A csere után a cég ingyenesen visszaküldi Önnek a terméket. Ezt a szolgáltatást minden olyan vásárló igénybe veheti, aki ebből az online áruházból vásárolt, és igényét jelezte a termék átvételét követő szavatossági vagy jótállási időn belül.

  Milyen szállítási módokat kínál a Panda Piac?

  A feladás után a Panda Piac futárszolgálata egy napon belül kézbesíti a megrendeléseket. Az Express One futárszolgálat a kézbesítés napján SMS-ben ad tájékoztatást a várható kézbesítési időközről. Az Express One Express szolgáltatás igénybevételének 1090 Ft szállítási díja van a vásárolt termék kiszállítására, melyet a vásárló fizet. Egy csomag súlya akár 40 kg is lehet, így nagyobb csomag vagy több termék rendelése esetén akár több részletben is kézbesíthető. Ebben az esetben a második csomagért nem számolnak fel szállítási díjat.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Panda Piac honlapját?

  Igen. Panda Piac annak érdekében, hogy az ügyfelek maximalizálhassák az előnyöket és a legfrissebb információkat, biztosítson csatornákat az ügyfeleknek, hogy tagjai lehessenek. Ez azt jelenti, hogy e-mail címével regisztráljon a Panda Piac tagjává.

  Hogyan lehet online használni a Panda Piac kuponjaikat?

  Nemcsak a Panda Piac Akciók-e felhasználásával kaphat kedvezményeket, hanem vannak olyan kedvezmények is, amelyeket Panda Piac Akciók nélkül is kaphat, de az ügyfelek aggódhatnak attól, hogy ezeknek a kedvezményeknek a használata bonyolultabbá válik-e. Panda Piac rendszere nagyon okos. Automatikusan kedvezményeket alkalmazhat az ügyfelek megrendeléseire, így az ügyfelek nyugodtan vásárolhatnak a Panda Piac-nál.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Panda Piac-nál?

  Minden Panda Piac Kuponkódok esetében beállapít egy megfelelő tényleges használati időt a Panda Piac. A vevő csak az érvényességi időn belül kuponokkal élvezheti a megfelelő kedvezményeket és előnyöket a Panda Piac-nál. Ha a Panda Piac Kuponkódok lejár, akkor már nem használható.

  További Akciók, mint Panda Piac Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Kiárusítás Akár – 30% Kedvezmény A Vásárlásnál A Scom.hu Oldalon

  • Ajánlatok

   PSN 50% Kedvezmény A Teljes Vásárlásra

   Minden PSN Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Szerezz Akár 20% Kedvezménnyeles Hegesztőszemüveg Termékeket Depiend Oldalon

   Minden Depiend Kupon Lejár 6-12-22
  • Ajánlatok

   Butik 14990Ft-tól

   Minden Haris Park Kupon Lejár 15-12-22
  • Ajánlatok

   Kapj Házhozszállítási Információk Terméket Legalacsonyabban 1490Ft-tól Radiant Oldalon

   Minden Radiant Kupon Lejár 15-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Panda Piac kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.