ekuponok.com
Főoldal Üzletek Pandabababolt

Pandabababolt Kedvezmények 65% - Szeptember 2021

FAQ for Pandabababolt

Elfogadja a Pandabababolt hitelkártyás fizetéseket?

Utánvét esetén a futár a szállítólevél szerint fizet a futár átvételekor. A futárszolgálatnál már kártyával is fizethet. Előre utalás: Banki átutalással fizethet! Ebben az esetben a csomagot az átutalás kézhezvétele után azonnal elküldik. PayPal fizetés: Ennél a fizetési módnál a Pandabababolt átirányítja az ügyfelet a PayPal rendszerre. Elfogadott hitelkártyák: Visa (és néhány Electron kártya), EC/MC dombornyomott kártyák. A SIMPLE rendszerű hitelkártyás fizetéssel a szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek választhatják a SimplePay egyszerű és biztonságos online vásárlási fizetési megoldását. A szokásos módon fizethet a SimplePay felületen.

Mennyibe kerül a Pandabababolt szállítása?

POSTAPONT: Ezzel a szállítási módszerrel kérheti, hogy a csomagot a Magyar Posta fiókjába vagy a MOL benzinkútra juttassák el. A szállítási díj 1200 Ft, a Royal Express szolgáltatás 1 200 Ft. 12.000 Ft feletti megrendelés esetén a Pandabababolt viseli a szállítási költséget. Ha visszaküldeni vagy kicserélni kell az árut, Kérik, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy megkapja a konkrét visszaküldési cím elérhetőségeit! Ha a csomag meghaladja a 20 kg -ot, akkor további szállítási díjat kell számítani! Csak a következő termékek súlya haladja meg a 20 kg -os súlyhatárt: fiókos szekrények, szekrények, kombinált ágyak, kiságyak, babaszoba összeállítások.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Pandabababolt honlapját?

Igen. Az egyes új termékeit és új ajánlatait időben a tag postaládájába juttatják, így mindaddig, amíg a Pandabababolt tagjává válik, élvezheti ezt a kiváltságot. Ezenkívül a legfrissebb Pandabababolt Akciók-t megkapja is.

Hogyan lehet online használni a Pandabababolt kuponjaikat?

Először be kell jelentkeznie vagy új fiókot kell létrehoznia a Pandabababolt weboldalán, aztán kedvenc termékei kosárba helyezkednek. Kattintson a fizetés gombra, és lépjen a fizetési oldalra. Ekkor megjelenik egy \"Használja a kuponját” üzenet, válassza a Pandabababolt kuponát, majd térjen vissza a fizetés oldalra, és kattintson a fizetés gombra.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Pandabababolt-nál?

A Pandabababolt minden kuponnak megfelelő lejárati dátumot állít be. Lehet, hogy minden kuponnak más a lejárati dátuma. Ne várja meg, amíg a Pandabababolt Kuponkódok lejár, akkor elszalasztja az alkalmat a kedvezményre.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Pandabababolt kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.