ekuponok.com
Főoldal Üzletek Parfüm Mánia Kuponok

Parfüm Mánia Kuponok és Kuponkódok 60% - Szeptember 2022

FAQ for Parfüm Mánia

Milyen fizetési módokat fogad el Parfüm Mánia?

Ha a rendelés értékét a termék átvételekor készpénzben vagy kártyával kell kiegyenlíteni, akkor a fizetés történhet utánvéttel. Egy egyszerű rendszeren keresztül hitelkártyával is előre fizethet. Sajnos nem tudja átvenni vagy vásárolni a helyszínen, mivel a Parfüm Mánia nem rendelkezik üzlethelyiséggel vagy raktárral.

Ingyenes szállítást kínál a Parfüm Mánia?

Házhozszállítás esetén a Parfüm Mánia cég az Express One Hungary futárszolgálaton keresztül szállítja az illatokat a vásárlóknak. Pick Packet kérhet a Pontrától. Csomagokat a Foxpost automatákból kérhet. Illatkiegészítők vagy kozmetikumok rendelése esetén - ha az illat nem szerepel a rendelésben - 10.000 Ft értékhatár felett ingyenes szállítást biztosítunk. Ennél alacsonyabb összeg esetén 790 Ft szállítási díjat kell fizetni.

A Parfüm Mánia minőségi garanciát vállal?

A Parfüm Mánia cég csak eredeti illatokat értékesít, ezért teljes körű garanciát vállalnak minden általuk forgalmazott illatra és az általuk küldött csomagokra! Ha probléma adódik a megrendelt termékkel, vagy ha az illat sérült, kérjük, a kézhezvételtől számított 14 napon belül lépjen kapcsolatba a Parfüm Mánia ügyfélszolgálatával, és ők tájékoztatják a teendőket.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Parfüm Mánia honlapját?

Igen. Mivel a Parfüm Mánia tagsági rendszert vezet be, a legfrissebb Parfüm Mánia Akciók legtöbbjét e-mailben juttatják el a tagokhoz. E-mailben regisztálva válhat a Parfüm Mánia tagjává.

Hogyan lehet online használni a Parfüm Mánia kuponjaikat?

Először az ügyfeleknek meg kell erősíteniük, hogy a megrendelésük képes-e használni ezt a Parfüm Mánia Kuponkódok-ét. Ha használható, lépjen közvetlenül a fizetési oldalra, és kövesse az utasításokat a sikeres használatához. Ha az ügyfél azt a Parfüm Mánia Kuponkódok -ét használja, amely nem felel meg a megrendelésének, akkor a megrendelés nem lesz jogosulni a kedvezményre, ezért kérjük, hogy gondosan válasszon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Parfüm Mánia-nál?

A Parfüm Mánia oldalán megismerheti a különböző Akciók érvényességi idejét. A Parfüm Mánia Akciók érvényességi ideje alatt tetszése szerint választhat, amennyiben megfelel a használati feltételeknek, ezeket a kedvezményeket fel lehet használni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Parfüm Mánia kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.