ekuponok.com
Főoldal Üzletek Parfüm Pláza Kuponok

Parfüm Pláza Kuponok és Kuponkódok 60% - November 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Parfüm Pláza kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Parfüm Pláza

  Hogyan küldhetem vissza Parfüm Pláza termékét?

  Ha valamilyen okból nem elégedett a szállított illattal, kérik, értesítse Parfüm Pláza ügyfélszolgálatát. Munkatársaik megadják a részleteket és a teendőket. 1. A csomag átadása után bontsa ki a csomagot, hogy megnézze, megkapta-e az interneten megrendelt illatot. 2. kérik, tájékoztassa a Parfüm Pláza ügyfélszolgálatát, ha olyan terméket rendelt, amely nem volt a csomagban, vagy sérült illattal érkezett. 3. Ha véletlenül nem megfelelő parfümöt küldenek, vagy az áru szállítás közben megsérül, azt 14 napon belül kicserélik a fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően.

  Hogyan tudok fizetni, ha Parfüm Pláza online boltjában vásárolok?

  A Parfüm Pláza utánvétes fizetést fogad el: A rendelés árát a termék átvétele után fizetjük ki. (Háztól házig szállítás esetén, ha kártyával kell fizetni a futárnál, kérik, jelezze a megjegyzés rovatban!) Az egyszerű rendszeren keresztül: bankkártyás előleg, MasterCard, Visa és egyéb bankkártyák használhatók. Ha Foxpost automatán kérnek csomagot, csak bankkártyás utánvéttel!

  Milyen kedvezményeket kínál a Parfüm Pláza?

  Iratkozzon fel Parfüm Pláza kéthetes hírlevelére, hogy első kézből értesüljön aktuális akcióiról és híreiről. Tulajdonképpen! Minden vásárlójuk törzsvásárlói kedvezményben részesül. Bármikor meggondolhatja magát, és leiratkozhat az e-mail alján található link segítségével, vagy e-mailt küldhet Parfüm Pláza-nak a címre. További információt az adatvédelmi nyilatkozatukban talál.

  Hogyan küldhetem vissza Parfüm Pláza termékét?

  Ha bármilyen okból nem elégedett a biztosított illattal, forduljon a Parfüm Pláza ügyfélszolgálatához. Munkatársaik megmondják a részleteket és a teendőket. 1. A csomag átvétele után nyissa ki a csomagot, és nézze meg, hogy megkapta-e az interneten megrendelt illatot. 2. Kérik, értesítse a Parfüm Pláza ügyfélszolgálatát, ha a megrendelt termék nem szerepel a csomagban, vagy sérült a szaga. 3. Ha véletlenül nem megfelelő parfüm kerül kiküldésre, vagy az áru a szállítás során megsérül, azt 14 napon belül kicseréljük a fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően.

  Hogyan tudok fizetni, ha Parfüm Pláza online boltjában vásárolok?

  A Parfüm Pláza utánvétes fizetést fogad el: A rendelés árát a termék átvétele után fizetheti ki. (Háztól házig szállítás esetén, ha kártyával kell fizetni a futárnál, kérik, jelezze a megjegyzés rovatban!) Az egyszerű rendszeren keresztül: bankkártyás előleg, MasterCard, Visa és egyéb bankkártyák használhatók. Ha a Foxpost csomagautomatáiból veszed át csomagodat, csak bankkártyával tudsz fizetni!

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Parfüm Pláza honlapját?

  Igen. Mivel a Parfüm Pláza tagsági rendszert vezet be, a legfrissebb Parfüm Pláza Akciók legtöbbjét e-mailben juttatják el a tagokhoz. E-mailben regisztálva válhat a Parfüm Pláza tagjává.

  Hogyan lehet online használni a Parfüm Pláza kuponjaikat?

  Egyáltalán nem kell aggódnia a Parfüm Pláza Kuponkódok-ének használata miatt, mert a Parfüm Pláza oldalán lesz egy részletes oldal, amely a Parfüm Pláza Kuponkódok-e helyes használatára irányítja. Tehát a Parfüm Pláza vásárlása gyors és egyszerű, illetve rengeteg pénzt takaríthat meg Önnek.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Parfüm Pláza-nál?

  A Parfüm Pláza oldalán megismerheti a különböző Akciók érvényességi idejét. A Parfüm Pláza Akciók érvényességi ideje alatt tetszése szerint választhat, amennyiben megfelel a használati feltételeknek, ezeket a kedvezményeket fel lehet használni.

  További Akciók, mint Parfüm Pláza Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   50% Kedvezmèny Tèli Autós Csomag

   Minden ShopShop Kupon Lejár 27-11-22
  • Ajánlatok

   Csempe 2490Ft-tól

   Minden Csempebolt Kupon Lejár 28-11-22
  • Ajánlatok

   Kiárusítás Akár – 50% Akciók A Tavolsagmero Oldalon

   Minden Tavolsagmero Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Akár 50% Kedvezmény Outlet Termékekre

   Minden REPLAY JEANS Kupon Lejár 14-12-22
  • Ajánlatok

   Szerezz Arcápolás Terméket 2700Ft-tól Tinamu Oldalon

   Minden Tinamu Kupon Lejár 1-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Parfüm Pláza kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.