ekuponok.com
Főoldal Üzletek Parfimo.hu

Parfimo.hu kupon és Akciók 80% - Szeptember 2021

FAQ for Parfimo.hu

Hogyan fizethetek a Parfimo.hu webhelyen leadott rendelésekért?

Egyszerűen. Válassza ki a kívánt fizetési módot, és kövesse az utasításokat. Készpénz átvételkor: Az áru után készpénzben fizethet, miután megkapta az árut a futárnál vagy a szállítószolgálatnál. Az összeg előkészítésével a szállítási sebesség jelentősen felgyorsítható. A hitelkártyás fizetés kényelmes és biztonságos. A 3D-Secure biztonsági rendszer biztonságos online készpénzmentes fizetést biztosít MasterCard és VISA bankkártyákkal. Ha úgy dönt, hogy hitelkártyával fizet, kérik, hogy a választást követő 2 munkanapon belül fizessen. Ellenkező esetben a rendelés törlésre kerül. Az online utalás gyors és biztonságos fizetési mód a bankok között. Ha online utalással szeretne fizetni, kérik, hogy a választást követő 2 munkanapon belül fizesse meg. Ellenkező esetben a Parfimo.hu törli a rendelését.

Milyen szállítási módokat választhatok Parfimo.hu-ban?

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő szállítási módot. A csomagot a Magyar Posta, a Csomagküldő.hu vagy a legmegfelelőbb szállítási mód által megadott címre szállítják. Magyar Posta-1190 Ft + 250 Ft utánvéttel, vagy választhat online bankkártyás fizetés mellett, Csomagküldő.hu-890 Ft + 250 Ft utánvéttel, vagy választhat internetes hitelkártyával történő fizetés mellett, a legjobb szállítási mód- 1490 Ft + áru Fizetés utánvéttel 250 Ft, vagy választhat online bankkártyás fizetés után. Amint az áru elhagyja Parfimo.hu raktárát, e-mailben értesítést küld Önnek a várható szállítási címről vagy naprakész.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Parfimo.hu honlapját?

Igen. A Parfimo.hu minden vásárlásának kielégítése érdekében regisztrálhat tagként az e-mail címével. A Parfimo.hu nagy jelentőséget tulajdonít a tagok érzéseinek, és e-mailben elküldi a legfrissebb Parfimo.hu kupon-t is.

Hogyan lehet online használni a Parfimo.hu kuponjaikat?

Ellenőrizze, hogy elérhető-e a Parfimo.hu kupon-e az Ön személyes fiókjában, adja hozzá a vásárolni kívánt terméket a bevásárlókosárba, lépjen a fizetési oldalra, és tegye a Parfimo.hu kupon-ét a megfelelő ablakba, aztán az ügyfelek megkapják a kívánt kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Parfimo.hu-nál?

A Parfimo.hu érvényességi idejének ellenőrzéséhez kattintson a fiókjában található összes kupon megtekintésére a Parfimo.hu oldalán, és láthatja az egyes kuponok megfelelő tényleges felhasználási dátumát.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Parfimo.hu kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.