ekuponok.com
Főoldal Üzletek Patika24 kupon

Patika24 kupon és kuponkód 90% - Szeptember 2022

FAQ for Patika24

Milyen fizetési lehetőségeket kínál a Patika24?

Vásárláskor SimplePay-en keresztül fizethet. A SimplePay az OTP Mobil Kft által elindított online fizetési funkció, a nemzetközi kártyatársaság szabályai és biztonsági előírásai szerint működő weboldalon történik, nem az online áruház honlapján. A Patika24 utánvétes fizetést is elfogad, ha előre utalást választ, kérik a közlemény visszaigazolásában tüntesse fel a megrendelés számát.

Ingyenes szállítást kínál a Patika24?

14.999 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás. Ellenkező esetben a szállítási díj 1490 Ft. Szállítási idő 2-6 munkanap. A kiszállítás ingyenes, ha maga megy át a gyógyszertárba. A budapesti vásárlók személyes átvételi pontot vehetnek igénybe. Patika24 személyes átvétele mindig ingyenes. A Foxpost Wrapper egy egyszerű, rugalmas, környezetbarát és érintésmentes módja a csomagok átvételének. A szállítási díj ennél a szállítási módnál 490 Ft.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Patika24 honlapját?

Igen. Patika24 annak érdekében, hogy jobb vásárlási élményt és szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok előnyeit. Az e-mail címmel történő regisztráció a legegyszerűbb módszer a Patika24 tagjává válni.

Hogyan lehet online használni a Patika24 kuponjaikat?

Patika24 kuponját meg kell adni a fizetési oldalon. Meg kell azonban jegyezni, hogy a kupon csak egyszer használható fel, használat után automatikusan eltávolításra kerül a kuponokból, és nem használható fel újra. Patika24 megrendelését a rendszer automatikusan észleli és felhasználja a fizetés során.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Patika24-nál?

A Patika24 sokféle kuponkód -vel rendelkezik, egyeseknek meghatározott használati ideje van, mások pedig csak alkalmazható termékekhez használhatók. Az ilyen típusú Patika24 kuponkód esetében, amely csak bizonyos típusú termékekre alkalmazható, addig lehet hatékonyan használni, amíg a termékek nem fogynak el.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Patika24 kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.