ekuponok.com

PCland Kedvezmények 70% - Január 2022

FAQ for PCland

A PCland kínál kedvezményeket?

Szeretne azonnali kedvezményt kapni 400 forintból? Iratkozzon fel a PCland hírlevelére, és kuponokat küld neked! A kuponok mellett Ön is elsőként értesülhet PCland legújabb termékeiről és exkluzív ajánlatairól. Ne habozzon, szeretne több pénzt megtakarítani? Ezután adja meg e-mail címét és nevét! Bármikor leiratkozhat.

Milyen garanciális szolgáltatásokat nyújt a PCland?

A PCland által Magyarországon forgalmazott termékek többsége garanciakártya, amelyet a kijelölt márkák (digitális fényképezőgépek, monitorok, nyomtatók, notebookok stb.) Magyarországi forgalmazói adnak. Kis számú terméket magyarországi forgalmazók által kibocsátott garanciakártyákkal látnak el. A jótállási jegy megértéséhez ellenőrizze a jótállási jegyet. Természetesen kipróbálhatja a terméket, miután megkapta a boltban.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a PCland?

Az értékesítés és házhoz szállítás mellett a PCland a tőlük vásárolt termékekhez kapcsolódóan a következő szolgáltatásokat is nyújtja: A tőlük vásárolt alkatrészek konfigurálása és összeszerelése: 3810 Ft, szoftver telepítés (operációs rendszer, irodai szoftver, tőlünk Eredeti játékprogram vásárolt) 1905 Ft / fél óra, alkatrész beszerelés: 1270 Ft / alkatrész (bővítés esetén), gép revízió és rekonstrukció: 4 990 Ft, számítógép javítás (teszt): 1905 Ft / fél óra, Szoftver konzultáció: 1905 Ft / fél óra (Microsoft termékek esetén).

Melyek a PCland fizetési feltételei?

Készpénz (ha a boltban érkezik, ha azt a szállítóhoz vagy az átvételi helyen kézbesítik); Internetes hitelkártyás fizetés: Hitelkártyás fizetéssel kényelmesen és biztonságosan vásárolhat a PCland üzletekben. A kiválasztott termékek megrendelése után az Ipari Bank webhelyére irányul, ahol bankkártyájával fizethet a bank által jelenleg használt legbiztonságosabb titkosított tranzakcióval. Ügyfeleiknek csak az \"Online hitelkártyás fizetés\" gombra kell kattintaniuk a fizetési mód kiválasztásakor, majd meg kell adniuk a kártya számát, a lejárati dátumot és a háromjegyű biztonsági kódot az Industrial Bank fizetési szerverén. A CIB Bank elfogad VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat. Választhat banki átutalást is.

E-mail címmel kell regisztrálnom a PCland honlapját?

Igen. Regisztrálja a pcland.hu oldalát, minden fogyasztáshoz gyűjthet pontokat, és a pontokat felhasználhatja ajándékok beváltására. Ezenkívül a PCland elkészíti az Ön számára a legújabb márka trendeket és preferenciális irányelveket, amelyeket elküldik a postaládájába.

Hogyan lehet online használni a PCland kuponjaikat?

Az ügyfelek személyes fiókjukban ellenőrizhetik a saját PCland Kuponkódok -üket, hogy meggyőződjenek arról, melyik PCland Kuponok-e használható fel a megrendeléseikhez, hogy azokat helyesen lehet használni a fizetéskor. Ugyanakkor a rendszer ennek megfelelően megkérdezi Önt is a PCland Akciók-e használatáról annak biztosítása érdekében, hogy minden ügyfél élvezze a legnagyobb kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a PCland-nál?

PCland kuponja megjelöl a használati bemutatkozás oldalán, hogy elkerülje a kupon időkorlátjának elmulasztását. Az ilyen korlátozott időtartamú kuponok mellett a PCland néhány más kedvezményt is kínál, amelyeket kupon nélkül is kaphat.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb PCland kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.