ekuponok.com

PCX Kuponkódok 60% - Május 2022

FAQ for PCX

Hogyan lehet fizetni PCX-ban?

Szem√©lyes √°tv√©tel√©rt k√©szp√©nzzel √©s hitelk√°rty√°val fizethet a PCX √ľzletben. Ha a gyŇĪjtŇĎhely alkalmas k√°rty√°k elfogad√°s√°ra, akkor a posta, a MOL √©s a Coop Pont seg√≠ts√©g√©vel is hitelk√°rty√°val fizethet. A csomagautomat√°n, ha nem fizetett elŇĎre banki √°tutal√°ssal, csak hitelk√°rty√°val fizethet. A k√©zbes√≠t√©st hitelk√°rty√°val is lehet fizetni, √≠gy ha nem akar k√©szp√©nzzel fizetni, vagy megrendel√©skor az elŇĎt√∂rleszt√©st vagy a hitelk√°rty√°s fizet√©st v√°lasztja, akkor k√©szp√©nz-feldolgoz√°si d√≠jait is megtakar√≠tja.

Milyen szállítási módok vannak PCX-ban?

A PCX t√∂bb sz√°ll√≠t√°si lehetŇĎs√©get k√≠n√°l. Postai csomagol√≥g√©p (maximum 20kg, oldalhossz 50x35x31cm): 999 Ft. Foxpost csomagol√≥g√©p (maximum 25kg √©s 150 000 Ft √©rt√©k, oldalhossz 60x36x62cm): 999 Ft. Posta Pont (maximum 30 kg, oldalhossz 240 cm): 999 angol forint. MOL Pont, Coop Pont (maximum 20 kg, oldalhossz 75 cm): 999 Ft. MPL Fut√°r (maximum 40 kg, oldalhossz 240 cm): 1.399 Ft. MPL fut√°r Express (maximum 40 kg, oldalhossz 240 cm): Magyar forint 1.999. Ut√°nv√©t +490 Ft.

E-mail címmel kell regisztrálnom a PCX honlapját?

Igen. A PCX minden v√°s√°rl√°s√°nak kiel√©g√≠t√©se √©rdek√©ben regisztr√°lhat tagk√©nt az e-mail c√≠m√©vel. A PCX nagy jelentŇĎs√©get tulajdon√≠t a tagok √©rz√©seinek, √©s e-mailben elk√ľldi a legfrissebb PCX Kuponok-t is.

Hogyan lehet online haszn√°lni a PCX kuponjaikat?

A Kedvezm√©ny K√≥dok haszn√°lat√°nak l√©p√©sei a PCX v√°s√°rl√°s√°kor a k√∂vetkezŇĎk: Az elsŇĎ l√©p√©s a pcx.hu fi√≥kj√°ba val√≥ bejelentkez√©s, a m√°sodik l√©p√©s a kiv√°lasztott term√©kek felv√©tele a kos√°rba; harmadik l√©p√©s: kattintson a fizet√©shez, √©s v√°lassza ki a megfelelŇĎ PCX Kuponk√≥dok-√©t, majd v√°lassza a fizet√©st.

Mennyi ideig érvényes a kupon a PCX-nál?

PCX kuponja megjel√∂l a haszn√°lati bemutatkoz√°s oldal√°n, hogy elker√ľlje a kupon idŇĎkorl√°tj√°nak elmulaszt√°s√°t. Az ilyen korl√°tozott idŇĎtartam√ļ kuponok mellett a PCX n√©h√°ny m√°s kedvezm√©nyt is k√≠n√°l, amelyeket kupon n√©lk√ľl is kaphat.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb PCX kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.