ekuponok.com
Főoldal Üzletek Pelenka

Pelenka Kuponok és Kedvezmény Kódok - Június 2021

FAQ for Pelenka

Van Pelenka-nek jutalmazási programja?

Regisztrált ügyfélként minden elköltött 100 forintért 1 hűségpontot kereshet. Az összegyűjtött pontokat felhasználhatja a következő termékek vásárlásakor, így akár ingyen is beszerezhet egy terméket a Pelenka kereskedőtől. A következő termékek vásárlásakor minden pont 1 Ft-ot ér. Például, ha 500 pontod van, az 500 Ft-nak felel meg. A pontokat 1 évig lehet használni. Ha a következő termékek bármelyike ​​szerepel a bevásárlókosárában, megadhatja, hogy a megrendelés során hány pontot kell felhasználni az összegyűjtött pontokhoz (a Szállítási és fizetési részletek alatt).

Pelenka elad ajándék kártyákat?

Adjon családjának egy kedves Pelenka ajándékutalványt, vagy kérjen valakit ajándékba! Praktikus, könnyen használható, sőt jól is néz ki. Nem számít, milyen alkalomról van szó, legyen az keresztség, születésnap, karácsony, babavárás vagy szexparti, ez egy aranyos és praktikus ajándék, átgondolt gondoskodás. Ennél is fontosabb, hogy az esküvőkre és esküvői ajándékokra készített magasabb értékű utalványok nagyon jók. Pelenka-ben 10 000, 15 000, 20 000, 50 000, 100 000 forint értékű ajándékutalvány van.

Mennyi a Pelenka szállítási költsége?

19.999 Ft alatti értékű megrendelések esetén a szállítási díj 1990 Ft. A 20 000 forint feletti megrendelések szállítási díja 990 forint. A sprinter_pudo-t házhoz szállítják, több mint 20.000 Ft értékű megrendelés esetén ingyenes szállítás. Személyesen átveheti az árut a Pelenka üzletében a megrendelés leadását követő munkanap 9 és 16 óra között, és e-mailben értesítést is küld neked. Ha személyes átvételt választ, csak hitelkártyás vagy banki átutalásos fizetési módok állnak rendelkezésre.

Pelenka mely hitelkártyákat támogatja?

Bármely hitelkártyás fizetést használhat az OTP Simplepay biztonságos felületén. Használhat banki átutalást is, és az átutalással kapcsolatos információkat az automatikus megrendelés-visszaigazolásban küldjük el. Utánvétes (+490 Ft) fizetési mód az áru átvételénél. Ha ezt a fizetési módot választja, a Pelenka 490 forintot számít fel.