ekuponok.com
Főoldal Üzletek Pelikán.hu Kuponok

Pelikán.hu Kuponok és Kuponkódok 65% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Pelikán.hu kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Pelikán.hu

  Milyen fizetési módokat használhatok a Pelikán.hu szolgáltatásban?

  Általában 3 különböző módon lehet fizetni a repülőjegyekért. Az első módszer a hitelkártyás fizetés, és a fizetés ebben az időszakban azonnal megtörténik. A második lehetőség az online banki átutalás. Ezt megelőzően Pelikán.hu küld számlát. Ebben az esetben a számla végső egyenlegét a foglalás napján 21:00 óráig vagy a számlán feltüntetett dátumig kell kifizetni. A harmadik lehetőség a személyes banki betétek befizetése az egyik bankszámlájukra. Ezt megelőzően számlát is küldenek. A fizetési mód légitársaságonként eltérő lehet. Néhány jegy esetében a légitársaságok rövidebb fizetési határidőket határoztak meg, és lerövidíthetik a jegykiadáshoz szükséges időt. Ha a légitársaság csökkentett jegykibocsátási határidőt tűzött ki a jegyfoglalásra, Pelikán.hu ügyfélszolgálata felveszi Önnel a kapcsolatot.

  Hogyan lehet törölni a jegyeket Pelikán.hu webhelyén?

  Ha nem tud felvenni a járatot, Kérik, mielőbb lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a repülőjegy visszatéríthető. A jegy visszavonásához be kell nyújtania egy törlési űrlapot, amelyet a Pelikán.hu oldalon talál (kattintson ide), megtalálható a Foglalás ellenőrzése menüben, vagy beszerezheti ügyfélszolgálatunktól e -mailben és telefonon. A repülési dátum előtt a kitöltött és aláírt űrlap másolatát e -mailben elküldik ügyfélszolgálatunknak. Ha a járatot fapados légitársaságtól vásárolta, vagy a légitársaság engedélyezi a törlést, akkor ezeket a járatokat közvetlenül a légitársaság honlapján is lemondhatja. Ha az ügyfél lemondási biztosítással rendelkezik, és ezt a lehetőséget használja, akkor az ügyfélnek közvetlenül a légitársaságtól kapott igazolást kell küldenie nekünk a jegy törléséről/használaton kívül helyezéséről.

  Szállíthat -e Pelikán.hu repülőgépe idegen állatokat?

  Általánosságban elmondható, hogy tilos idegen állatokat repülőgépen szállítani. A legtöbb légitársaság csak kutyák és macskák szállítását engedélyezi. Egyes légitársaságok más állatok szállítását is engedélyezik, például néhány arab légitársaság engedélyezi a sólymok szállítását. Az állatok szállítását a légitársaságnak kell alkalmaznia és jóvá kell hagynia. Az állatok szállítását mindig jelezni kell a foglalás megjegyzés rovatában, és fel kell venni a kapcsolatot a Pelikán.hu ügyfélszolgálati részlegével a foglalás érdekében. Egy állat szállításakor a következő információkat kell megadni: a szállító doboz mérete (A + B + C oldal centiméterben), az állat súlya, beleértve a szállító dobozt, és az állat típusa (ha az állat kutyát kell szállítani). Kérik, fizesse meg jegyét, miután a légitársaság jóváhagyta az állatok szállítását.

  Milyen biztosítást nyújt a Pelikán.hu? Mit fedez a biztosítása?

  A foglalási folyamat során különleges biztosítást vásárolhat a Pelikán.hu foglalási felületén keresztül, amelyet az Európai Utasbiztosítás biztosít. Két alapcsomag közül választhat. Az olcsóbb Strono lemondási biztosítást tartalmaz, így a jegy teljes vételárát megkaphatja (például ha a repülés előtt megbetegszik). A lemondási biztosításon kívül (a lemondás részletesebb indokaival) a kiterjesztett Komplet csomag a klasszikus balesetbiztosítást, felelősségbiztosítást, poggyászbiztosítást és utazási egészségbiztosítást is tartalmazza. További információt a termékről a Pelikán.hu webhelyen talál.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Pelikán.hu honlapját?

  Igen. Ellátogathatja a pelikan.hu kezdőlapját és megtalálja a regisztrációs felületet, aztán követheti az utasításokat a regisztráció befejezéséhez. A regisztrációval csatlakozhat a Pelikán.hu tagjaihoz, és élvezheti a tagok kizárólagos előnyeit.

  Hogyan lehet online használni a Pelikán.hu kuponjaikat?

  Ha kuponja felhasználható, akkor a Pelikán.hu weboldalán csak töltse ki a megfelelő Pelikán.hu Akciók-ét. De ha a Pelikán.hu Akciók-e nem jogosul erre a megrendelésre, a fizetési oldal megmutatja, hogy ez a Pelikán.hu Akciók-e érvénytelen.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Pelikán.hu-nál?

  Ne hagyja ki a Pelikán.hu Kuponok-ét, egyszerűen megismerheti a Pelikán.hu Kuponkódok tényleges használati idejét. A kuponoldalon tudjon meg többet ezekről a Pelikán.hu Kuponkódok-ról, és különböző kedvezményeket élvezhet.

  További Akciók, mint Pelikán.hu Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Kiárusítás Akár – 65% Akciók A NeilaCare Oldalon

   Minden NeilaCare Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Kapj 30% Kedvezmény A Vásárlásnáles Férfi Ruházat

   Minden ADP Sport Kupon Lejár 4-12-22
  • Ajánlatok

   Szerezz Közepesen Kemény Fejpárnák Terméket 17.990Ft-tól MaxRelax Oldalon

   Minden MaxRelax Kupon Lejár 20-12-22
  • Ajánlatok

   Szerezz Jós Eszközök Terméket 690Ft-tól Boszi Plaza Oldalon

   Minden Boszi Plaza Kupon Lejár 16-12-22
  • Ajánlatok

   Homedepo - Akció Klubtagoknak - 80% Kedvezmény - Ingyenes Szállítással

   Minden Homedepo Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   25 € Kedvezményes Kód A Homemaison OLASZORSZÁG Megrendelésekhez Az 129 € Felett

   Minden Homemaison Kupon Lejár 31-12-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Pelikán.hu kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.