ekuponok.com
Főoldal Üzletek Pepita Webáruház

Pepita Webáruház kupon és kuponkód 60% - Május 2022

FAQ for Pepita Webáruház

Hogyan fizethetek a Pepita Webáruház webhelyen leadott rendelésekért?

Jelenleg kétféle módon lehet fizetni a megrendelt termékekért: banki átutalással. A rendelési folyamat során a vásárló a visszaigazolást követően ismét megerősítő e -mailt kap. Az e -mail tartalmazza az átutalási és szállítási információkat. Minden partner számlaszáma eltérő, ezért kérik, hogy az átutalást mindig az aktuális rendelésben szereplő adatok és közlemények megerősítésével kezdje, és az utánvét és az utánvét a futár által leszállítva. (Partnerenként eltérő díjak változhatnak). Ha hitelkártyával szeretne fizetni a futárnál, kérik, előzetesen lépjen kapcsolatba Pepita Webáruház ügyfélszolgálatával.

Mennyi a Pepita Webáruház szállítási költsége?

A Pepita Webáruház által forgalmazott termékek szállítása: Ha a vásárlás 40 000 Ft -nál kevesebb, akkor 1490 Ft. Vásároljon több mint 40 000 Ft -ot ingyen. Utánvét 390 Ft. Nagyobb termékek-például kerti bútorok, trambulinok, uszodák stb. -Ha külön szállítási díjat számolnak fel, azt minden esetben megjegyzik a rendelés leadásakor. Pepita Webáruház több partnerrel is felvette a kapcsolatot, így ha több partnerrel rendel, a szállítási költség nő.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Pepita Webáruház honlapját?

Igen. A Pepita Webáruház tagjai jobb és átfogóbb szolgáltatásokat élvezhetnek. Regisztrálhat tagként a pepita.hu webhelyén, így maximalizálhatja az előnyöket.

Hogyan lehet online használni a Pepita Webáruház kuponjaikat?

A ekuponok.com weboldala segítségével közvetlenül a Pepita Webáruház oldalra léphet, ahol termékeit vásárolhatja. Töltse ki a fizetés során kapott Pepita Webáruház kupon-ét, hogy élvezhesse a kedvezményt. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megkapja a kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Pepita Webáruház-nál?

Különböző kuponok esetén a Pepita Webáruház által beállított érvényességi idő eltérő lehet. Ha meg szeretné erősíteni a pontos lejárati dátumot, akkor az egyes kuponokra kattintva beléphet a használati magyarázat oldalára a pepita.hu-on, amelyet meg tud tekinteni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Pepita Webáruház kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.