ekuponok.com
Főoldal Üzletek Perfect Nails Kuponok

Perfect Nails Kedvezmények 90% - Március 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Perfect Nails kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Perfect Nails

  Elfogadja a Perfect Nails hitelkártyás fizetéseket?

  Az online bankkártyás fizetési módok már elérhetők Perfect Nails online áruházában. Ha az utánvétet választja, készpénzzel fizethet a GLS futárcégnél. Ha rákattint az Egyszerű fizetés-online bankkártya gombra, azonnal elektronikusan teljesítheti megrendelését, és a futár már nem szállít készpénzt. Használhatja a MasterCard, Visa, Maestro, Visa Electron kártyákat.

  Hogyan működik Perfect Nails hűségkedvezmény-programja?

  Vásárolja meg árut a Perfect Nails üzletében vagy a kijelölt kereskedő partnerüzletben, és gyűjtsön Tökéletes Pontokat! Ha a teljes vásárlási összeg 5000 Ft, 1 tökéletes pontot kap. Minden 5000 Ft-os vásárlás után 1 Perfect Point matricát kap. Helyezzen egy Perfect Point matricát a Perfect Points kollekcióba, és használja Perfect Nails termékkedvezményének megvásárlásához, az egyik promóciós termék megszerzéséhez, vagy igazolásához, hogy megkapja a Perfect képzés árát! A választott kedvezmény a következő vásárlásakor lép életbe.

  Mennyi szállítást számol fel Perfect Nails áruháza?

  Házhoz szállítás (belföldi): A fuvar a megrendelés értékétől függ. A szállítási idő általában 1-3 munkanap, a különleges promóciós időszak 2-3 munkanappal meghosszabbítható. A fuvardíj a következő: 1-5 000 Ft: 1 290 Ft. 5001-15 000 Ft: 990 Ft. Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett. A szállítás előtt egy nappal a Perfect Nails e-mailben értesíti Önt arról, hogy a csomag a következő munkanapon érkezik meg. Látogathat Perfect Nails üzletébe is, hogy átvegye.

  Mit tegyek, ha a Perfect Nails online áruházában megrendelt gép a garanciális időszak alatt meghibásodik?

  A Perfect Nails minden gépre garanciát vállal a vásárlás napjától számított 1 évre. Ha bármilyen problémája van a garanciális időszak alatt, és a Perfect Nails hivatalos weboldaláról rendelte meg, kérik, küldje el a budapesti címre a hiba részletes leírásával. Ezután megvizsgálják, hogy a termék valóban hibás-e, és hogy a hiba a várható használat ideje alatt jelentkezett-e. Ha tudják, kijavítják, ha nem tudják, pótolják. Minden eset külön-külön kerül elbírálásra, így csak akkor tudják kivizsgálni a problémát, ha az összes tartozékot, a számlák vagy gépek másolatát, garanciakártyákat és néhány soros hibaleírást csatol a visszaküldéshez.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Perfect Nails honlapját?

  Igen. Perfect Nails annak érdekében, hogy az ügyfelek maximalizálhassák az előnyöket és a legfrissebb információkat, biztosítson csatornákat az ügyfeleknek, hogy tagjai lehessenek. Ez azt jelenti, hogy e-mail címével regisztráljon a Perfect Nails tagjává.

  Hogyan lehet online használni a Perfect Nails kuponjaikat?

  A Perfect Nails Kuponok-e használatának módja a következő: bizonyíssa fiókját a Perfect Nails weboldalán. Ha még nincs, akkor hozzon létre egy fiókot, amely hozzátartozik a Perfect Nails-hoz; ha egyetlen terméket vásárol, közvetlenül megvásárolhatja azt a termékoldalon, aztán beléphet a fizetési oldalra, Töltse ki a megfelelő Perfect Nails Kuponok -t a fizetési oldalon, és a Akciók automatikusan érvénybe lép, amikor befizet.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Perfect Nails-nál?

  Az egyes Perfect Nails kuponok lejárati dátuma nem teljesen azonos, egyesek hosszabbak, mások csak rövid távú felhasználásra szolgálnak. Ne aggódjon, az egyes Perfect Nails kuponok felhasználási idejét egyértelműen megjelölik. Részletesebb információt a különböző Perfect Nails kuponokról a ekuponok.com oldalán találhat.

  További Akciók, mint Perfect Nails Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Kapj Legújabb Termékek Terméket Csak 1.290Ft-ért Gellakk Oldalon

   Minden Gellakk Kupon Lejár 14-4-23
  • Ajánlatok

   Kapj V8 Absolute Vezeték Nélküli Porszívó Terméket Csak 4990Ft-ért Dyson Oldalon

   Minden Dyson Kupon Lejár 15-4-23
  • Ajánlatok

   Élvezz Kismamák Terméket Legolcsóbban 1.145Ft-tól Bio-Kunyhó Oldalon

  • Ajánlatok

   Főoldal 5420Ft-tól

   Minden Zseblampa Kupon Lejár 14-4-23
  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 45% Leárazást Sminkeltávolító Szerek Termékekre MAKEUP Oldalon

   Minden MAKEUP Kupon Lejár 10-4-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Perfect Nails kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.

  A ekuponok.com cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassuk webhelyünkön. Ha folytatja, a ekuponok.com feltételezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat. Olvass tovább