ekuponok.com
Főoldal Üzletek Petissimo

Petissimo Kedvezmény Kuponok 50% - Szeptember 2021

FAQ for Petissimo

Mennyit számít Petissimo a házhoz szállításért?

A Petissimo egységes tarifákkal szállítja Magyarország teljes területére. Ha a megrendelés teljes összege meghaladja a 11 999 Ft-ot, akkor ingyenesen eljuttatják az Ön ajtajához! Tulajdonképpen! Ha a megrendelés teljes összege meghaladja a 20 000 forintot, 200 pontot adnak ajándékba! 0-4 999 Ft: 1 499 Ft. 5000-9 999 Ft: 999 Ft. 10 000-11 999 Ft: 499 Ft. 12 000-19 999 Ft: Ingyenes!

Hogyan fizetek, amikor Petissimo webhelyén vásárolok?

Hitelkártyájával azonnal megrendelheti a megrendelt termékeket a rendelési időszak alatt. A Borgun és a B-Payment Zrt garantálja a biztonságos bankkártyás fizetést. Használhat MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro kártyákat (ez utóbbit csak a kibocsátó bank engedélyezi) és internetes használatra alkalmas hálózati kártyákat. Fizethet az áru átvételét követően (utánvéttel) - összesen 299 Ft. A Petissimo szintén támogatja a banki átutalásokat.

A Petissimo rendelkezik hűségprogrammal?

A hűségpont-rendszer lényege, hogy a termék minden vásárlása után a Petissimo hűségpontokat ír jóvá minden regisztrált vásárlónak. A kreditpontokat folyamatosan lehet gyűjteni és felhasználni a jövőbeni vásárlásokhoz. 1 hűségpont 1 forintot jelent. Minden terméknél láthatja, hogy hány hűségpontot szerezhet a termék megvásárlásakor. Megrendeléskor megjelenik az adott termék megrendeléséhez kapcsolódó hűségpontok száma. A pontokat csak a megrendelés teljes összegének 10% -áig lehet felhasználni, és nincs további szállítási költség. A fennmaradó hűségpontokat beválthatja jövőbeli megrendelésekre.

Hogyan juthatok el a Petissimo promóciókhoz, kedvezményekhez és kuponokhoz?

Alapértelmezés szerint az akciók, kedvezmények és kuponok Petissimo webhelyén, hírlevelében vagy más felületén jelennek meg, de a Petissimo üzletében található hirdetésekben megjelenített promóciók, kedvezmények, kuponok és vásárlási utalványok nem vonhatók össze. Minden vásárláshoz csak egyféle kedvezmény alkalmazható. Ez a korlátozás nem vonatkozik a hűségpontok használatára, és nem vonatkozik azokra a promóciókra sem, amelyek kifejezetten többszörös felhasználást tesznek lehetővé.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Petissimo honlapját?

Igen. A Petissimo kifejezetten az ügyfelek számára nyújt tagelőnyöket. E-mail címével regisztrálva a Petissimo tagjává válhat. A petissimo.hu regisztrációjának befejezésével élvezheti a tagok összes előnyét, ami nagyszerű kényelmet nyújt Önnek.

Hogyan lehet online használni a Petissimo kuponjaikat?

A fizetési oldalon először felhasználhatja azt a kedvezményt, amelyet a Petissimo Kedvezmény Kódok -e nélkül is kaphat, majd ki lehet töltenie a megfelelő Kedvezmény Kódok -t a Petissimo oldalán, aztán más akcióval egyttü befizeti a megrendelést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Petissimo-nál?

Különböző kuponok esetén a Petissimo által beállított érvényességi idő eltérő lehet. Ha meg szeretné erősíteni a pontos lejárati dátumot, akkor az egyes kuponokra kattintva beléphet a használati magyarázat oldalára a petissimo.hu-on, amelyet meg tud tekinteni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Petissimo kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.