ekuponok.com

PetNet Kuponok és Kuponkódok 70% - Január 2022

FAQ for PetNet

A PetNet kínál kedvezményeket?

A PetNet webáruházban arra ösztönzik Önt, hogy vásárláshoz használja a piacon egyedülálló kedvezményrendszert. Az előző kedvezmény az egyes vásárlások aktuális rendelési értéke alapján kerül kiszámításra Jelenlegi kedvezményhatár: 20 001-50 000 Ft-ig 1% 50,00-2%. A mennyiségi kedvezmények kiszámítása az összes befejezett vásárlás értéke alapján történik, kivéve az aktuális vásárlás rendelési értékét, így jutalmazzák Önt az üzletükhöz való hűségéért. -HUF 2%, 50.001-150.000, -HF 3%, 150.001-250.000, -HUF 4%, 250.001-500.000, -HUF 5%, 500.001, -HUF 1.000.10,07% kedvezmény. Rendszerük a jelenleg elérhető legnagyobb kedvezményt kínálja Önnek.

A PetNet ingyenes szállítást kínál?

A PetNet áruházban a következő két lehetőség közül választhatja a megrendelt áruk átvételét: futárszolgálattal történő szállítás, GLS és házhozszállítás futár díja: 0-10.000 Ft értékű termékcsomagok megrendelése esetén: 990 Ft, ha megrendel 10-15 000 Ft értékű termékcsomag: 590 Ft. 15.000 Ft-nál nagyobb termékcsomag megrendelése esetén: 0 Ft. CSOMAGPONT: Ha 10 000 Ft-nál nagyobb termékcsomagot rendel, 0 Ft.

PetNet meddig tart a jótállási idő?

A PetNet csak új garanciális termékeket árusít a boltban, néhány speciális kedvezményes termék kivételével. A leírásban külön garanciális információkat közölnek. Kötelező jótállás bizonyos tartós fogyasztási cikkekre. (IX. 22.) Korm. Rendelet alapján a kötelező jótállási idő 1 év, a kezdés dátuma pedig a termék Önnek történő leszállításának napja. A szolgáltató azonban nem értékesíti a kötelező jótállás hatálya alá tartozó termékeket. A szolgáltató ügyfeleinek a gyártó által önként vállalt jótállási időt biztosít, amelyet mindig a termékhez mellékelt jótállási jegy tartalmaz.

Fizethetem a kártyámmal, amikor a PetNet üzletben vásárolok?

A weboldalon leadott megrendelésekhez persze igen, a barion fizetési mód kiválasztásával a barion rendszer számos általános hitelkártyát fogad el, például a MasterCard, a Visa, Visa, Master. Személyes nyugták esetén a PetNet csak előre fizetett számlákkal vagy készpénzzel tud fogadni online boltjában.

E-mail címmel kell regisztrálnom a PetNet honlapját?

Igen. Regisztrálja a petnet.hu oldalát, minden fogyasztáshoz gyűjthet pontokat, és a pontokat felhasználhatja ajándékok beváltására. Ezenkívül a PetNet elkészíti az Ön számára a legújabb márka trendeket és preferenciális irányelveket, amelyeket elküldik a postaládájába.

Hogyan lehet online használni a PetNet kuponjaikat?

Az ügyfeleknek először ki kell választaniuk azt a PetNet Akciók-ét, amely a legtöbb engedményhez juthat rendeléseikhez, majd ezeket a fizetési során pontosan kitöltve az előnyöket maximalizálják. Természetesen a PetNet további Kuponok -vel várja Önt, hogy felfedezze a ekuponok.com oldalán.

Mennyi ideig érvényes a kupon a PetNet-nál?

Ha ismernie kell minden PetNet tényleges felhasználási dátumát, az egyes kuponok alján ellenőrizheti a megfelelő kupon érvényességi idejét. A PetNet sokféle Akciók -t kínál az ügyfelek számára, hogy igényeik szerint választhassanak.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb PetNet kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.