ekuponok.com
Főoldal Üzletek Pig Shoes Kuponok

Pig Shoes Kuponok és Kuponkódok 70% - Augusztus 2022

FAQ for Pig Shoes

Van Pig Shoes ingyenes szállítása?

Pig Shoes ingyenes kiszállítás 15 000 forint feletti vásárlás esetén. A megrendelés visszaigazolását követően a csomag várhatóan 3 munkanapon belül megérkezik, és a GLS Express szolgáltatás feladja. A GLS munkatársai először e-mailben, majd a kézbesítés napján SMS-ben értesítik a pontos szállítási időpontról. Módosíthatja a kézbesítés időpontját és helyét, illetve a GLS-től kapott e-mailekről további információkat találhat. Jelenleg csak magyarországi címekre kézbesítenek.

Milyen fizetési módokkal rendelkezik Pig Shoes?

Pig Shoes az elfogadott fizetési módjai: bankkártyás fizetés, bankkártyás fizetés esetén átirányítjuk az OTP Simple Pay oldalára. Személyes átvétel esetén csak ezt a fizetési módot választhatja, az üzletben történő fizetést nem. Utánvéttel, házhozszállítással a GLS futárszolgálat, utánvéttel a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával fizethet a rendelés átvételekor. Nagyon kényelmesek ezek a fizetési módok.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Pig Shoes honlapját?

Igen. Pig Shoes annak érdekében, hogy az ügyfelek maximalizálhassák az előnyöket és a legfrissebb információkat, biztosítson csatornákat az ügyfeleknek, hogy tagjai lehessenek. Ez azt jelenti, hogy e-mail címével regisztráljon a Pig Shoes tagjává.

Hogyan lehet online használni a Pig Shoes kuponjaikat?

Pig Shoes annak érdekében, hogy az ügyfelek élvezhessék a kedvezményt, a kuponok használatának bevezetése nagyon részletes. Talán láthatja a Pig Shoes Kuponkódok-e alján található konkrét használati módot, vagy a Pig Shoes részletes kuponhasználati magyarázati oldallal rendelkezik, és a megfelelő lépéseket a fizetési oldalon is láthatja.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Pig Shoes-nál?

Beléphet fiókjába az összes Pig Shoes Kuponkódok megtekintéséhez, mindegyiken megjelenik a megfelelő lejárati idő, felhasználás az érvényességi időn belül, megkapja a megfelelő kedvezményt, a lejárat után már nem használhatja a Pig Shoes Akciók-t.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Pig Shoes kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.