ekuponok.com
Főoldal Üzletek Pihetex Kuponok

Pihetex Kuponok és Kuponkódok 60% - Október 2022

FAQ for Pihetex

Hogyan fizethetek Pihetex termékeiért?

Fizethet hitelkártyával a SIMPLE rendszerben. Utánvét: A futárnak is fizethet a csomag kézhezvétele után. Előre utalás: A bevásárlókosárba helyezett termékek után banki átutalással is fizethet. Kérik, utalja át a pénzt a Pihetex bankszámlájára a megrendelést követő 3 napon belül. Az olyan fizetési módoknál, mint a PayPal, Pihetex átirányítja az ügyfelet a PayPal rendszerre. Ott hitelkártyával vagy meglévő PayPal -felhasználóval törölheti fiókját. Mindig meg kell adnia a hitelkártya adatait a PayPal -on, hogy azok semmilyen körülmények között ne érjék el a kereskedőt. Elfogadott hitelkártyák: Visa (és néhány Electron kártya), EC/MC dombornyomott kártyák.

Mennyi a Pihetex szállítási ideje?

A GLS magas szintű csomagszállítási szolgáltatásokat nyújt. Az egyik legnagyobb expressz szolgáltatás az európai piacon, minden szolgáltatás megbízható szállítási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát modern informatikai támogatással és rugalmas, személyre szabott megoldásokkal rendelkezik. Szállítási idő: Textil: 1-3 munkanap; Lombkorona, matrac: 1 munkanap. Pihetex 1 hét múlva lesz kézbesítve. 0-15000 Ft értékű rendelések: 1490 Ft, 15000 Ft feletti rendelések: ingyenes.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Pihetex honlapját?

Igen. Ha regisztrál e-mail címmel a pihetex.hu oldalát, többet tudhat meg a Pihetex-ről, a Pihetex legújabb ajánlatairól, promócióiról és időzített kedvezményeiről, hogy ne maradjon le a Pihetex ajánlatairól, amivel nagymértékben megtakarítják a fogyasztási költségeket.

Hogyan lehet online használni a Pihetex kuponjaikat?

Ha kuponja felhasználható, akkor a Pihetex weboldalán csak töltse ki a megfelelő Pihetex Akciók-ét. De ha a Pihetex Akciók-e nem jogosul erre a megrendelésre, a fizetési oldal megmutatja, hogy ez a Pihetex Akciók-e érvénytelen.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Pihetex-nál?

A Pihetex Akciók hosszú távú érvényességgel és rövid távú lejárattal rendelkezik. A Pihetex személyes fiókjában ellenőrizheti azt az időszakot, amelyen belül minden Akciók érvényes.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Pihetex kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.