ekuponok.com
Főoldal Üzletek PINK PANDA

PINK PANDA Kuponok és Akciók - Június 2021

Vásárlási tippek

Vásárolhatom a PINK PANDA ajándékutalványokat?
A tökéletes ajándékot keresi, de nem tudja, mit válasszon? PINK PANDA ajándékutalványa tökéletesen segíthet az aggodalmak megoldásában. Ajándékutalványaik címlete 6000 forint, 9 000 forint, 12 000 forint ajándékutalvány és 15 000 forint. Személyes igényeinek megfelelően kiválaszthatja a megfelelő összeget. Ezután kövesse az utasításokat a címzett adatainak kitöltéséhez az ajándékutalvány sikeres megvásárlásához.
Milyen szállítási módok vannak PINK PANDA-ban?
A PINK PANDA minimum 3000 Ft vásárlási összeget határoz meg a szállítási költségek megfizetése nélkül. Minden megrendelésnek el kell érnie ezt az összeget, különben a megrendelés nem adható le. 49 800 forintot meghaladó tranzakciók esetén csak online fizetés lehetséges. A szállítási díj a megrendelt csomag végösszegétől függ, de házhoz szállítás és a Posta Pont esetében az egyes fizetési módok szállítási díja más, utánvét + 290 Ft.
Hogyan tudok fizetni PINK PANDA-ban?
Nem lehet egyszerűbb kifizetni a megrendelését a PINK PANDA webhelyen. Jelenleg a PINK PANDA online áruházában utánvéttel használhatja (azaz a postásnak hitelkártyával kell fizetnie, amikor a csomagot átveszi), fizethet online hitelkártyával (Visa, Mastercard), vagy kagylót is használhat online boltjukban a Bao fizeti. A fizetés euróban történik, így a végösszeg változhat!