ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Pitbullcase kuponk√≥d

Pitbullcase kupon 60% - Augusztus 2022

FAQ for Pitbullcase

Mennyibe ker√ľl a kisz√°ll√≠t√°s a Pitbullcase-n√°l?

Tervezze meg szem√©lyre szabott tokj√°t, tegye a kos√°rba, Pitbullcase 3-5 munkanapon bel√ľl kisz√°ll√≠tj√°k! Sz√°ll√≠t√°si partnereik az ExpressOne fut√°rszolg√°lat √©s a FoxPost. A sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g a fizet√©stŇĎl √©s a sz√°ll√≠t√°si m√≥dt√≥l f√ľgg. PayPal v√°laszt√°sa eset√©n bankk√°rty√°s fizet√©s, banki √°tutal√°s: Foxpost Kis charter: 790 Ft, expressz sz√°ll√≠t√°s Egy darabos sz√°ll√≠t√°s: 990 Ft, sz√°ll√≠t√°s 3-5 munkanapon bel√ľl! Ut√°nv√©t Express One csomag: 990 Ft. Az Express One-√©rt a csomag √°tv√©tele ut√°n k√©szp√©nzzel vagy bankk√°rty√°val kell fizetni!

Milyen esetekben √©rv√©nyes√≠thetŇĎ a Pitbullcase term√©k garancia?

A Pitbullcase alapterm√©kgarancia 6 h√≥nap: a term√©k term√©szetes megny√ļl√°s√°ra, az √°ru √°tv√©telekor √©szlelt t√∂r√©sre, t√∂r√©sre, kop√°sra, nyomdai hib√°kra (LED UV nyomtat√°si technol√≥gi√°val k√©sz√ľlt) √©s anyaghib√°kra vonatkozik. Amennyiben a v√°s√°rl√≥ egyedi tervez√©sŇĪ term√©khez tov√°bbi fest√©kbevonatot rendel, a szavatoss√°gi idŇĎ 12 h√≥nap. Term√©kgarancia az al√°bbi esetekben v√°llalhat√≥: m√©retprobl√©ma, anyagminŇĎs√©gi probl√©ma, √°tv√©telkor √©szlelt t√∂r√©s vagy szakad√°s, erŇĎsen eltol√≥dott k√©p, nagy sz√≠nelt√©r√©s, stb.

Milyen fizet√©si m√≥dok k√∂z√ľl v√°laszthatok a Pitbullcase-n√°l?

A Pitbullcase √ľgyfelei ut√°nv√©tes, banki √°tutal√°sos, hitelk√°rty√°s √©s PayPal fizet√©si m√≥dokat haszn√°lhatnak. Sajnos nem tudj√°k feldolgozni a banki √°tutal√°ssal, hitelk√°rty√°val √©s PayPal-lal leadott rendel√©seket mindaddig, am√≠g a term√©k v√©tel√°r√°t j√≥v√° nem √≠rj√°k Pitbullcase sz√°ml√°j√°n. Ha a fizet√©s 48 √≥r√°n bel√ľl nem t√∂rt√©nik meg, koll√©g√°ja felveszi √Ėnnel a kapcsolatot, hogy seg√≠tsen megoldani a probl√©m√°t, vagy seg√≠t m√°s fizet√©si m√≥d kiv√°laszt√°s√°ban.

Milyen t√≠pus√ļ bankk√°rty√°val lehet fizetni a Pitbullcase web√°ruh√°zban?

A Pitbullcase √ľgyfelei ut√°nv√©ttel, banki √°tutal√°ssal, hitelk√°rty√°val √©s PayPal-lal fizethetnek. Ha a fizet√©s 48 √≥r√°n bel√ľl nem t√∂rt√©nik meg, koll√©g√°ik felveszik √Ėnnel a kapcsolatot, hogy seg√≠tsenek megoldani a probl√©m√°t, vagy seg√≠tsenek m√°s fizet√©si m√≥d kiv√°laszt√°s√°ban. Az √°tutal√°shoz sz√ľks√©ges inform√°ci√≥k a Pitbullcase weboldal√°ntal√°lhat√≥k.

Van-e garancia a Pitbullcase termékre?

AlapvetŇĎ term√©kgarancia 6 h√≥nap: A term√©k term√©szetes megny√ļl√°s√°ra, t√∂r√©sre, kop√°sra, nyomtat√°si hib√°kra (LED UV nyomtat√°si technol√≥gi√°val gy√°rtva) √©s √°tv√©telkor √©szlelt anyaghib√°kra vonatkozik. A garancia 12 h√≥nap, ha az √ľgyf√©l tov√°bbi fest√©kr√©tegeket rendel egyedi tervez√©sŇĪ term√©kekhez. K√©rik, minden esetben k√ľldj√∂n k√©peket a hib√°s term√©kekrŇĎl Pitbullcase e-mail-c√≠m√©re, √©s kivizsg√°lj√°k az √ľgyet. Ha a megrendelt term√©k val√≥ban hib√°s, a megjav√≠tott term√©ket ingyenesen kik√ľldik.

Mennyi a sz√°ll√≠t√°si idŇĎ a Pitbullcase-n√°l?

A sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g a fizet√©si m√≥dt√≥l √©s a sz√°ll√≠t√°si m√≥dt√≥l f√ľgg. PayPal v√°laszt√°sa eset√©n bankk√°rty√°s fizet√©s, banki √°tutal√°s: Foxpost csomagautomata: 880 Ft, h√°zhozsz√°ll√≠t√°s d√≠ja 1380 Ft, sz√°ll√≠t√°s 3-5 munkanap! Ut√°nv√©t eset√©n: Express One: 1380 Ft, a csomag √°tv√©tele ut√°n k√©szp√©nzzel vagy bankk√°rty√°val kell fizetni! Pitbullcase 3-5 munkanapon bel√ľl kisz√°ll√≠t√°sra ker√ľl!

E-mail címmel kell regisztrálnom a Pitbullcase honlapját?

Igen. A Pitbullcase tagjai jobb √©s √°tfog√≥bb szolg√°ltat√°sokat √©lvezhetnek. Regisztr√°lhat tagk√©nt a pitbullcase.hu webhely√©n, √≠gy maximaliz√°lhatja az elŇĎny√∂ket.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Pitbullcase kuponjaikat?

A Pitbullcase-t keresve eljuthat a kereskedŇĎ oldal√°ra, √©s kiv√°laszthatja a kedvenc term√©keit. Miut√°n megerŇĎs√≠tette, hogy a Pitbullcase kuponk√≥d-e √©rv√©nyes, rengeteg p√©nzt takar√≠that meg, ha a fizet√©s sor√°n be√≠rja.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Pitbullcase-nál?

A Pitbullcase kedvezm√©nyes idŇĎkorl√°tot hat√°roz meg az egyes kuponok alj√°n, √©s minden kuponnak m√°s az √©rv√©nyess√©gi ideje. Az √ľgyfeleknek csak a Pitbullcase Akci√≥k -et kell kiv√°lasztaniuk a legnagyobb engedm√©nnyel az √©rv√©nyess√©gi idŇĎn bel√ľl.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Pitbullcase kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.