ekuponok.com
Főoldal Üzletek Playersroom

Playersroom Kuponok és Promóciós Kód - Június 2021

FAQ for Playersroom

Van kedvezmény a Playersroom hírlevelére való feliratkozáshoz?

Termeszetesen igen! Iratkozzon fel Playersroom hírlevelére, hogy 10% -os kedvezményt kapjon, és a mindenkori kedvezményeket! Csak írja be a nevét, az e-mail címét, válassza ki a nemét, és töltse ki születési dátumát a sikeres előfizetéshez. Csak ilyen egyszerű a 10% -os kedvezmény!

Playersroom elfogadsz utánvétet?

Playersroom online áruházában választhat utánvétes vagy hitelkártyás fizetési módok között. Paypal fizetés: Ha ezt a lehetőséget választja, megrendelés leadása után a Paypal.com online bejelentkezési oldalára irányítanak. Ha már rendelkezik Paypal-számlával, onnan átviheti a rendelési értékeket. Utánvét futárszolgálat GLS, a kézbesítés akkor történhet, ha készpénzzel vagy hitelkártyával fizet, és ennek költsége (a termék megrendelésének költségeit leszámítva) 690 EUR. Üzletükben a következő kártyatípusokkal fizethet: MasterCard, Visa, American Express, Electronic.

A Playersroom kínál ajándékkártyákat?

Kétféle Playersroom ajándékkártyát vásárolhat a postán a következő mennyiségben: 5000 Ft és 10 000 Ft értékben. Bárki megvásárolhatja a Magyar Postán, és a kártya aktiválása után erősen ajánlott ajándékként felhasználni. Az aktiválást a posta végzi, az ellenőrzést az üzlet eladója ellenőrzi az erre a célra létrehozott weboldalon. A vásárlási utalvány (ajándékkártya) egyedi sorozatszámmal és vonalkóddal rendelkezik, aktiválás után csak egyszeri vásárlásokra használható. Ruházat, sportruházati termékek és kiegészítők számára használható, és az érvényességi idő 365 nap a vásárlás után.

Van Playersroom hűségprogramja?

A PlayersCLUB a Playersroom új hűségprogramja! Iratkozzon fel és kapjon azonnali kedvezményeket. Gyűjtsön pontokat és vásárolja meg bevásárláskor. Ráadásul, ha hozzájuk tartozol, egész évben időről időre meglepnek! Használhatja PlayersClub virtuális kártyáját online áruházukban és bármelyik magyarországi Playersroom üzletben. Üzletükben a regisztráció mellett kérhet műanyag kártyát is, így például ajándékutalvány vásárlása esetén műanyag kártya és a hozzá tartozó tájékoztató füzet formájában is megvásárolhatja. Ha már regisztrált online vagy az üzletükben, vagy ha kupont kapott ajándékba, kérik, adja meg a PlayersCLUB kártya számát, amikor regisztrál a weboldalán, vagy kapcsolja össze meglévő fiókjával.