ekuponok.com
Főoldal Üzletek Plazamarket Kuponok

Plazamarket Kedvezmények 60% - Szeptember 2022

FAQ for Plazamarket

Van-e garancia a Plazamarket termékre?

A Plazamarket online áruház termékeire a Polgári Törvénykönyv és a 151/2003. A Plazamarket garanciális szolgáltatást nyújt az Ön termékeihez, és a jótállási időszakot a fogyasztó megrendelésének értéke alapján határozzák meg. 10-100.000 Ft: 1 év garancia. 100-250 000 Ft: 2 év garancia. 250 000 Ft felett: 3 év garancia.

Mennyibe kerül a kiszállítás a Plazamarket-nál?

Kiscsomag-1990Ft/cím, szállítási költség tartalmazza a megjelölt címre történő szállítást, a rendeltetési helyre szállítást, a termék kicsomagolását és ellenőrzését. Nagy csomag-3490Ft/cím. Különleges akciós termékek esetén Plazamarket a termékoldalon ingyenes kiszállítást jelöl meg. Szállítási terület: Magyarország egész területe. Szállítási határidő: hétfőtől péntekig. Szállítási időintervallum: 6:00-23:00 szállítás. Megrendelését hétfőtől péntekig 09:00 és 17:00 óra között dolgozzák fel, hétvégi rendelés esetén pedig a következő hétfőn.

Van-e garancia a Plazamarket termékre?

A Plazamarket online áruházban található termékekre vonatkozó jótállási szabályzatot az előírások szabályozzák. A Plazamarket a fogyasztói megrendelés idejére garanciát vállal a termékére. 100 000 Ft alatt: 1 év garancia. 100.000-250.000 Ft: 2 év garancia. 250 000 Ft felett: 3 év garancia.

Mennyibe kerül a kiszállítás a Plazamarket-nál?

Kiscsomag - 1990 Ft/cím, a szállítási díj tartalmazza a megadott címre történő kiszállítást, a rendeltetési helyre szállítást, a kicsomagolást és az ellenőrzést. Tömeges Csomag - 3490 Ft/Cím. Speciális promóciós termékek esetén Plazamarket a termékoldalon feltünteti az ingyenes szállítást. Szállítási terület: Magyarország egész területére. Szállítási idő: hétfőtől péntekig. Szállítási időintervallum: 6:00-23:00 kézbesítés. Megrendelését hétfőtől péntekig 09:00 és 17:00 óra között, a hétvégi rendeléseket a következő hétfőn dolgozzuk fel.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Plazamarket honlapját?

Igen. A plazamarket.hu oldalát regisztrálhatja egy e-mail címmel. A regisztráció után a Plazamarket Akciók-t és promóciós tevékenységeit időben elküldik az Ön e-mailjére, így soha nem fog lemaradni egyetlen ajánlatról sem. Érdemes megemlíteni, hogy a Plazamarket szolgáltatásának törlését választhatja is.

Hogyan lehet online használni a Plazamarket kuponjaikat?

Kérjük, erősítse meg, hogy a megrendelése megfelel-e a használni kívánt Plazamarket Kuponok-e alkalmazási körének vagy feltételeinek. Miután bizonyíssa, hogy helyes, kattintson a fizetés gombra a Plazamarket oldalán, és átirányít a fizetési oldalra. Adja meg a Plazamarket Kuponok-ét, amelyet a fizetés teljesítéséhez kap.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Plazamarket-nál?

A Plazamarket Kuponkódok esetében a normál használati időtartamon belül csak nyugodtan használja. De a Plazamarket Kuponok esetében, amelyet csak bizonyos típusú árucikkek megrendelésére lehet felhasználni, azonnal fel kell használnia, amint az áruk még raktáron vannak, hogy ne hagyja ki a Plazamarket kedvezményét.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Plazamarket kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.