ekuponok.com
Főoldal Üzletek PokerStars

PokerStars Akciók 65% - Szeptember 2021

FAQ for PokerStars

E-mail címmel kell regisztrálnom a PokerStars honlapját?

Igen. Amikor regisztrálja az e-mail címmel a pokerstars.eu oldalát, és az összes későbbi fogyasztási nyilvántartásból összegyűjtik a pontokat, és korábban megkapják a PokerStars legújabb kedvezményeit. A regisztráció a pokerstars.eu-on online regisztrációs felületen keresztül fejezhető be.

Hogyan lehet online használni a PokerStars kuponjaikat?

Jelentkezzen be a PokerStars fiókba, válassza ki a megvásárolni kívánt terméket és tegye be a bevásárlókosárba, majd válassza ki a megfelelő PokerStars kupon-ét a fizetés teljesítéséhez. Meg kell jegyezni, hogy a PokerStars kuponok-e megfelelő felhasználási feltételekkel rendelkezik. A használati feltételek ellenőrzésének módja az, hogy rákattint a személyes központra, és megtalálja a kuponjaimat, majd böngészhet a PokerStars kuponkód-ét. A kupon alján vannak használati szabályok.

Mennyi ideig érvényes a kupon a PokerStars-nál?

Különböző kuponok esetén a PokerStars által beállított érvényességi idő eltérhet. Ha pontosabb érvényességi időt szeretne tudni, akkor a kupon aljára kattintva megtekintheti. Ugyanakkor követheti a ekuponok.com webhelyét is, ha többet szeretne megtudni a PokerStars-ről.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb PokerStars kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.