ekuponok.com
Főoldal Üzletek Polomania

Polomania kupon és kuponkód 60% - Május 2022

FAQ for Polomania

A Polomania-nál az ügyfelek tervezhetnek mintákat termékeikhez?

Természetesen ebben az esetben a terméket Polomania üzletébe kell szállítani. Ez alól kivételt képez a karácsonyi szezon, mert decemberben nem kóstolhatják meg az általuk hozott termékeket, csak a termékkatalógusukból választják ki azokat. Minden vasárnap 10 és 18 óra között tartanak nyitva. Ha saját termékképet szeretne, importálhatja flash meghajtóra, vagy elküldheti az e-mail címükre. A minta ára alapértelmezés szerint bruttó 2500 Ft/db, ami a minta típusától és a megrendelt darabszámtól függően változhat.

Mi a megrendelések várható szállítási ideje a Polomania-nál?

Az általános gyártási idő 2 munkanap, ezt követően a póló a választott szállítási módtól függően a Polomania üzletébe vagy a futárszolgálathoz kerül kiszállításra. A szállítási idő általában egy munkanap. Ha időhiányban van és sürgősen termékre van szüksége, igénybe veheti a futárszolgálatot: a déli 12 óráig leadott rendeléseket a futárszolgálat a következő munkanapon kézbesíti a megadott címre. Ezen szolgáltatás díja a szállítási díjon felül termékenként 1500 Ft. Maximum 5 termék expressz kiszolgálását tudják garantálni, nagy mennyiség esetén kérik vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatukkal.

Mennyibe kerül egy póló, amelyet Polomania készített?

Az ár a póló típusától és a választott dizájntól függ. Így az ár mindig egyedi megrendelés szerint változik. Alapvetően a mintaár a következő: saját legnagyobb A4-es kép: összesen 2200 Ft, saját A3-as fotó összesen 2500 Ft. Ráadásul a pólók ára modellenként változó, a pontos ár pedig a tervezői és termékkatalógusban található. A Polomania által gyártott és értékesített minták pontos árait is ellenőrizheti a tervezői és mintakategóriákban.

Polomania kínál mennyiségi kedvezményeket?

Nagyon hálás az ügyfeleknek a támogatásért, ezért nagyobb rendelések esetén a Polomania tömeges kedvezményei a következők: 30 000 és 50 000 Ft közötti rendelés esetén 10% kedvezmény jár. 50 000 és 100 000 Ft közötti rendelés esetén 15% kedvezményt adunk. 100.000 feletti értékű rendelés esetén 25% mennyiségi kedvezményt kap.

Mennyi a szállítási idő a Polomania-nál?

A szállítási költség a rendelés összegétől és fizetési módtól függően változhat: Utánvét esetén: 0-15.000 Ft közötti rendelés, szállítási költség 1.290 Ft. Bankkártyás fizetés vagy átutalás esetén a szállítási díj 990 Ft. Ha a vásárlás értéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, akkor nem kell postaköltséget fizetni. Polomania kiszállítja a csomagját a GLS Express számára, amely a következő munkanapon 8 és 17 óra között kézbesíti a csomagot. A gyártási időn felül a szállítás egy munkanapot vesz igénybe. Ők és a GLS Express előre értesítik Önt e-mailben a csomag megérkezéséről.

Milyen típusú bankkártyával lehet fizetni a Polomania webáruházban?

Banki átutalás esetén Polomania csak azután tud megrendelést leadni, miután az összeg megérkezik a bankszámlájára. Ez a banki átutalás időpontjától függően 2-4 nappal meghosszabbíthatja az átfutási időt. Utánvét választása esetén a vételárat és a szállítást minden esetben készpénzben kell kiegyenlíteni a csomag átvételekor. Ha hitelkártyával fizet, kényelmesen és biztonságosan vásárolhat Polomania üzleteiben. A K&H Bank az alábbi bankkártyák elfogadását biztosítja: MasterCard termékek (MasterCard, MasterCard Electronics, Maestro), VISA termékek (VISA, VISA Electronics), JCB, speciális internetes fizetésre kibocsátott kártyák.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Polomania honlapját?

Igen. Polomania-nek vannak olyan információi és előnyei, amelyeket csak tagként való regisztrációval lehet megszerezni. A tag regisztrációs felülete a polomania.hu kezdőlap alján található, kérjék, a lehető leghamarabb regisztráljon tagként.

Hogyan lehet online használni a Polomania kuponjaikat?

Ha kuponja felhasználható, akkor a Polomania weboldalán csak töltse ki a megfelelő Polomania Akciók-ét. De ha a Polomania Akciók-e nem jogosul erre a megrendelésre, a fizetési oldal megmutatja, hogy ez a Polomania Akciók-e érvénytelen.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Polomania-nál?

Különböző kuponok esetén a Polomania által beállított érvényességi idő eltérhet. Ha pontosabb érvényességi időt szeretne tudni, akkor a kupon aljára kattintva megtekintheti. Ugyanakkor követheti a ekuponok.com webhelyét is, ha többet szeretne megtudni a Polomania-ről.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Polomania kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.