ekuponok.com

Pompom Kedvezmények 55% - Január 2022

FAQ for Pompom

Pompom elfogad utánvétet?

Ha ezt a fizetési módot választja, akkor a futárszolgálatnál vagy a kiválasztott csomagponton fizethet a csomagért. Ebben az esetben a Pompom + 299 forint beszedési díjat számít fel. A csomagért készpénzzel vagy hitelkártyával fizethet a futárnál, készpénzzel pedig csak a csomagponton fizethet. A Pompom online áruházában fizethet a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési módszerrel. Használjon VISA és Mastercard dombornyomott kártyákat. Használjon néhány VISA Electron kártyát. A VISA Electron kártya interneten történő felhasználásának lehetősége a kibocsátó banktól függ. Az Ipari Bank által kiállított VISA Electron bankkártya használható online vásárlásra.

Hogyan lehet Pompom hűségpontokat szerezni?

Ha regisztrált felhasználóként vásárol a Pompom online áruházában, ők hűségpontokat adnak az egyes termékekhez, és a pontok összegyűlnek a fiók virtuális számláján. Az így összegyűjtött Pompom pontokat bármikor felhasználhatja a kiválasztott termék kifizetéséhez. Felhasználói fiókjában nyomon követheti hűségpontjainak egyenlegét, és megrendeléskor a termék kiválasztása után mindig kiválaszthatja a bevásárlókosárban ellenőrizendő hűségpontok számát. Minden beváltott 10 pontért 50 Ft kedvezményt kap.

Pompom hova szállítja a csomagot?

Házhoz szállítás: Ha ezt választja, a Pompom az országban megadott címre (az Ön lakására, munkahelyére) eljuttatja a csomagot. E-mailben értesítik a szállítás dátumáról. Ha nem tudja átvenni a csomagot, a futár másnap ugyanúgy megpróbálja átadni. A kézbesítési címre és a csomagküldő pontra történő szállításuk ára: 0 -12 000 Ft 899 Ft, több mint 12 000 Ft ingyenes. Utánvét esetén az utánvét ára + 299 forint.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Pompom honlapját?

Igen. Ha a következő előnyöket szeretné igénybe venni: 1. Kapjon korlátozott mennyiségű Pompom Kuponkódok -t, 2. Ismerje meg a legújabb Pompom ajánlatait; 3. Adjon meg minden fogyasztási pontot ajándékok és kedvezmények beváltásához. Ezután megkapja a fenti előnyöket, ha e-mail címével regisztrálja a pom-pom.hu oldalát.

Hogyan lehet online használni a Pompom kuponjaikat?

Pompom kuponját meg kell adni a fizetési oldalon. Meg kell azonban jegyezni, hogy a kupon csak egyszer használható fel, használat után automatikusan eltávolításra kerül a kuponokból, és nem használható fel újra. Pompom megrendelését a rendszer automatikusan észleli és felhasználja a fizetés során.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Pompom-nál?

Ne hagyja ki a Pompom Kuponok-ét, egyszerűen megismerheti a Pompom Kuponkódok tényleges használati idejét. A kuponoldalon tudjon meg többet ezekről a Pompom Kuponkódok-ról, és különböző kedvezményeket élvezhet.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Pompom kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.