ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Pongor Publishing Kuponok

Pongor Publishing Kuponkódok 55% - Szeptember 2022

FAQ for Pongor Publishing

Mennyi ideig tart Pongor Publishing term√©keinek kisz√°ll√≠t√°sa √©s mennyibe ker√ľl?

Az √ľgyfelek visszajelz√©sei szerint a Pongor Publishing tov√°bb jav√≠totta a logisztik√°t √©s a forgalmaz√°st, egys√©ges√≠tette az MPL expressz szolg√°ltat√°s haszn√°lat√°t, √©s 2-3 munkanapon bel√ľl h√°zhoz sz√°ll√≠totta a csomagot. C√©ljuk, hogy felgyors√≠ts√°k logisztik√°jukat √©s el√©gedettek legyenek leendŇĎ √ľgyfelek.! A megrendel√©st a Complexpress Kft √©s a Magyar Posta Zrt. MPL Business Division csomagk√ľldŇĎ c√©ge teljes√≠tette Magyarorsz√°gon. A belf√∂ldi d√≠j egys√©gesen 1665 forint. Ingyenes sz√°ll√≠t√°s 20.000 Ft felett! A hat√°rokon √°tny√ļl√≥ megrendel√©sek eset√©n a Pongor Publishing a rendel√©s k√©zhezv√©tele ut√°n e-mailben √©rtes√≠ti √Ėnt a pontos sz√°ll√≠t√°si m√≥dr√≥l √©s k√∂lts√©grŇĎl. (Egy Magyarorsz√°ggal hat√°ros orsz√°g eset√©ben a becs√ľlt sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g k√∂r√ľlbel√ľl 5-6000 Ft). A hat√°rokon √°tny√ļl√≥ sz√°ll√≠t√°s csak hitelk√°rty√°s fizet√©si m√≥dot v√°laszthat!

Milyen fizetési módokat fogad el a Pongor Publishing?

Pongor Publishing ut√°nv√©ttel elfogad: k√©szp√©nzzel fizessen a csomag k√©zhezv√©tele ut√°n. Hitelk√°rty√°s fizet√©si m√≥d eset√©n a hitelk√°rty√°s fizet√©s k√∂zvetlen√ľl a megrendel√©s ut√°n online t√∂rt√©nik, hogy az √ľgyfelet √°tir√°ny√≠ts√°k a SIMPLE (OTP) e-kereskedelmi rendszerre. Ott hitelk√°rty√°val lehet kijelentkezni. Mindig meg kell adnia hitelk√°rtya adatait a bank weboldal√°n, hogy az semmilyen k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt ne ker√ľlj√∂n illet√©ktelen szem√©ly kez√©be. Elfogadott hitelk√°rty√°k: Visa (√©s n√©h√°ny Electron k√°rtya), MasterCard, Internet k√°rtya.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Pongor Publishing honlapját?

Igen. Mivel a Pongor Publishing tagsági rendszert vezet be, a legfrissebb Pongor Publishing Akciók legtöbbjét e-mailben juttatják el a tagokhoz. E-mailben regisztálva válhat a Pongor Publishing tagjává.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Pongor Publishing kuponjaikat?

EllenŇĎrizze, hogy el√©rhetŇĎ-e a Pongor Publishing Kuponok-e az √Ėn szem√©lyes fi√≥kj√°ban, adja hozz√° a v√°s√°rolni k√≠v√°nt term√©ket a bev√°s√°rl√≥kos√°rba, l√©pjen a fizet√©si oldalra, √©s tegye a Pongor Publishing Kuponok-√©t a megfelelŇĎ ablakba, azt√°n az √ľgyfelek megkapj√°k a k√≠v√°nt kedvezm√©nyt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Pongor Publishing-nál?

Ne hagyja ki a Pongor Publishing Kuponok-√©t, egyszerŇĪen megismerheti a Pongor Publishing Kuponk√≥dok t√©nyleges haszn√°lati idej√©t. A kuponoldalon tudjon meg t√∂bbet ezekrŇĎl a Pongor Publishing Kuponk√≥dok-r√≥l, √©s k√ľl√∂nb√∂zŇĎ kedvezm√©nyeket √©lvezhet.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Pongor Publishing kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.