ekuponok.com
Főoldal Üzletek Praktiker

Praktiker Kuponok és Akciók - Június 2021

FAQ for Praktiker

A Praktiker kínál kuponokat?

Praktiker online áruháza rendszeresen kínál különféle kuponokat, amelyek különböző ajánlatokat tartalmazhatnak, a százalékos kedvezményektől az ingyenes házhoz szállításig. Praktiker online kuponjai felhasználhatók az online áruházban történő vásárlásokra (házhozszállítás és személyes átvétel), de azokat nem lehet ellenőrizni bolti vásárlások során. A kuponok nem használhatók olyan termékekre, amelyeket leértékeltek, tartósan alacsony árakat adtak el, eladtak és közvetlen értékesítéseket folytattak, és nem kombinálhatók rendszeres vásárlói kedvezménnyel.

Van Praktiker hűségprogramja?

Praktiker Köszönjük hűségét! Ismétlődő ügyfeleik pontosan tudják, hogy mit lehet könnyen megszokni. Minden alkalommal, amikor új ötlettel állhat elő, ismerős arcot találhat a szervizasztal mögött, és megbízható márkák termékeit választhatja ki, amelyeket beváltak. A Praktiker törzsvásárlójaként azonban rengeteg jutalmat kaphat. Közvetlenül megtanulhatja személyes árajánlataikat, szolgáltatásaik egy részét kedvezményes áron veheti igénybe, és árakat vásárolhat kedvezményes áron az aktuális vásárlás végösszegéből az eddig elért kedvezményhatárnak megfelelően.

Praktiker milyen kézbesítési módszereket kinal?

A Praktiker mindent megtesz az Ön igényeinek kielégítésére, így az online áruházban többféle átvételi és választási módszer közül választhat. Az üzletben történő személyes átvétel mellett választhatja azt is, hogy házhoz szállítja-e. Ha segítségre van szüksége az üzletükben vásárolt termékek házhoz szállításához, kérik, forduljon hozzájuk. A szállítási költségek a kosárba helyezett összes terméktől függenek.

Praktiker elfogadja a készpénzes fizetéseket?

Készpénzfizetés: Ha rendelkezik személyes bolti bizonylattal és utánvéttel (kivéve a csomagautomatákat), készpénzzel fizethet. Hitelkártyás fizetés esetén a Praktiker kártyatípusokat fogad el: Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Electronic, Maestro, American Express. Online hitelkártyás fizetési szolgáltatójuk az OTP Bank. Online áruházukban banki átutalással fizethet a házhoz szállításért. A megrendelés leadása után megerősítő e-mailben elküldik Önnek a fiókját. A megrendelés összegét 3 munkanapon belül át kell utalni, kérik, a megjegyzés mezőben tüntesse fel a megrendelés azonosítóját.