ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Preciz.hu Kuponok

Preciz.hu Kuponkódok 55% - Szeptember 2022

FAQ for Preciz.hu

Mennyi a Preciz.hu szállítási költsége?

Preciz.hu sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©ge a megv√°s√°rolt term√©ktŇĎl f√ľgg. Becs√ľlt sz√°ll√≠t√°si idŇĎ kis h√°ztart√°si g√©pekhez, k√°lyh√°khoz, p√°raelsz√≠v√≥khoz, porsz√≠v√≥khoz, mikrohull√°m√ļ s√ľtŇĎkh√∂z, mosogat√≥khoz, csapokhoz, kieg√©sz√≠tŇĎkh√∂z stb .: 1-2 munkanap, teherfuvar 990 Ft. H√°ztart√°si k√©sz√ľl√©kek: hŇĪtŇĎszekr√©nyek, mos√≥g√©pek, sz√°r√≠t√≥k, mosogat√≥g√©pek, s√ľtŇĎk, k√°lyh√°k, stb. Becs√ľlt sz√°ll√≠t√°si idŇĎ: 1-2 munkanap, fuvar 4790 Ft. Ha megrendel√©se t√∂bb term√©ket tartalmaz, a teljes sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g a legmagasabb sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©gŇĪ term√©k sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©ge lesz, √©s egyszer felsz√°moljuk. K√©t szerzŇĎd√©ses fut√°rszolg√°lati partner√ľk ingyen sz√°ll√≠tja a term√©keket a rendeltet√©si helyre a lak√°sban. Szem√©lyes √°tv√©tel c√©lj√°b√≥l el is mehet a Preciz.hu √ľzlet√©be.

Milyen fizetési módokat fogad el a Preciz.hu?

Hitelk√°rty√°val, hitelk√°rty√°val OTP SimplePay internetes fizet√©s otp bank ikon: biztons√°gos k√©tl√©pcsŇĎs azonos√≠t√°s! A megrendel√©s kifizet√©s√©hez b√°rmilyen online v√°s√°rl√°shoz alkalmas bankot vagy hitelk√°rty√°t (p√©ld√°ul MasterCard, Visa) haszn√°lhat. Az OTP Mobil Kft biztons√°gos fizet√©st biztos√≠t. Ha banki √°tutal√°st v√°laszt a megrendel√©s sor√°n, a Preciz.hu proforma sz√°ml√°t k√ľld a megrendel√©s visszaigazol√°s√°val egy√ľtt. P√©nz√°tutal√°skor k√©rik, adja meg a rendel√©s sz√°m√°t az √©rtes√≠t√©si mezŇĎben. A p√©nz√ľgyi teljes√≠tm√©ny feldolgoz√°sa ut√°n az √°ruk √°tvehetŇĎk vagy kisz√°ll√≠that√≥k. Ut√°nv√©t: Ha a h√°zhoz sz√°ll√≠t√°s mellett d√∂nt, k√©szp√©nzzel fizethet a fut√°rn√°l, miut√°n megkapta a csomagot.

A Preciz.hu mennyiségi kedvezményeket kínál?

Regisztr√°ljon, √©s k√©rjen csomagaj√°nlatot: mik a felt√©telek? A megrendel√©snek legal√°bb 3 darab h√°ztart√°si k√©sz√ľl√©ket kell tartalmaznia k√©szleten. A megrendelt term√©knek megrendel√©snek kell lennie. Megadhatja a megrendel√©s sz√°ll√≠t√°si c√≠m√©t. A megrendel√©s √∂sszege legfeljebb 500 000 Ft. A term√©k adatlapj√°n kattintson a Hozz√°ad√°s a csomagaj√°nlathoz gombra (a Hozz√°ad√°s a kos√°rhoz gomb mellett tal√°lhat√≥). Ez a funkci√≥ / funkci√≥ csak regisztr√°lt felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra √©rhetŇĎ el. Az aj√°nlatk√©r√©s a fejl√©cben tal√°lhat√≥ csomagk√©r√©s gombra kattintva ind√≠that√≥. Aj√°nlatk√©r√©s ut√°n a Preciz.hu felveszi √Ėnnel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, √©s t√°j√©koztat√°st ny√ļjt az opci√≥kr√≥l √©s az √°rakr√≥l. A csomagkedvezm√©nyek nem automatikusak. Ez f√ľgg a term√©k el√©rhetŇĎs√©g√©tŇĎl, a modell t√≠pus√°t√≥l, a k√ľl√∂nleges √©rv√©nyess√©gi idŇĎtŇĎl √©s a be√©p√≠tett s√ľtŇĎk√©szlet kedvezm√©ny√©tŇĎl. Csak h√°ztart√°si mennyis√©gben biztos√≠tj√°k a megrendelt term√©keket.

Biztosít Preciz.hu termékeire biztosítást?

A Preciz.hu aj√°nlatban szereplŇĎ Aeg, Electrolux √©s Zanussi h√°ztart√°si g√©pek meghosszabb√≠tott biztos√≠t√°st v√°s√°rolhatnak a hivatalos gy√°ri garancia felett. SzerzŇĎd√©ses biztos√≠t√°si partner√ľk: az Aegon Magyarorsz√°g √Āltal√°nos Biztos√≠t√≥ Zrt., A magyar biztos√≠t√°si piac meghat√°roz√≥ szereplŇĎje. A WARRANTY X h√°ztart√°si g√©pek eredeti szavatoss√°g√°nak meghosszabb√≠t√°sa kiterjed a garanci√°ra az √ļjonnan v√°s√°rolt fogyaszt√≥i term√©kekre a biztos√≠t√°si √ľzletekben √©s az online √°ruh√°zakban, a v√°lasztott biztos√≠t√°si csomagt√≥l √©s a megv√°s√°rolt term√©kektŇĎl f√ľggŇĎen. A biztos√≠t√°s pontos kock√°zati k√∂r√©t √©s fedezet√©t minden szerzŇĎd√©s √©s biztos√≠t√°si csomag tartalmazza.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Preciz.hu honlapját?

Igen. Preciz.hu annak √©rdek√©ben, hogy az √ľgyfelek maximaliz√°lhass√°k az elŇĎny√∂ket √©s a legfrissebb inform√°ci√≥kat, biztos√≠tson csatorn√°kat az √ľgyfeleknek, hogy tagjai lehessenek. Ez azt jelenti, hogy e-mail c√≠m√©vel regisztr√°ljon a Preciz.hu tagj√°v√°.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Preciz.hu kuponjaikat?

A Preciz.hu v√°s√°rl√°s√°kor felhaszn√°lhat√≥ a megfelelŇĎ kuponok ellenŇĎrz√©s√©vel a fizet√©s sor√°n. A megl√©vŇĎ Preciz.huAkci√≥k megtekint√©s√©hez jelentkezzen be fi√≥kj√°ba, tekintse meg szem√©lyes kezdŇĎlapj√°t, √©s kattintson a kuponjaimra. Minden Preciz.hu kupon alj√°n a megfelelŇĎ haszn√°lati szab√°lyok szerepelnek. Ha a megrendel√©se megfelel a felt√©teleknek, akkor felhaszn√°lhat√≥ a Preciz.hu kupon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Preciz.hu-nál?

Preciz.hu kuponj√°nak meghat√°rozott lej√°rati d√°tummal rendelkezik. Ha azonban a Preciz.hu Akci√≥k egy adott term√©kre vonatkozik, √©s az idŇĎkorl√°t nem jelenik meg, akkor az addig √©rv√©nyes, am√≠g a term√©k el nem fogy.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Preciz.hu kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.