ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Prevenci√≥ Patika Kuponok

Prevenció Patika Kuponkódok 80% - Szeptember 2023

HIRDET√ČS

 • Alkalmazza az √∂sszes Prevenci√≥ Patika k√≥dot fizet√©skor egyetlen kattint√°ssal.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  EllenŇĎrz√∂tt

 • FAQ for Prevenci√≥ Patika

  Milyen sz√°ll√≠t√°si lehetŇĎs√©geket k√≠n√°l a Prevenci√≥ Patika?

  Haszn√°lja a GLS expressz k√©zbes√≠t√©st: a megrendel√©s √©rt√©ke 0 √©s 5 999 Ft k√∂z√∂tt: 1 390 Ft, a megrendel√©s √©rt√©ke 6 000 √©s 11 999 Ft k√∂z√∂tt: 890 Ft, 12 000 Ft feletti megrendel√©s eset√©n: a Prevenci√≥ Patika viseli a fuvard√≠jat. GLS csomagpontok eset√©n: A rendel√©si √∂sszeg 0 √©s 5 999 Ft k√∂z√∂tt: 1190 Ft, A megrendel√©s √∂sszege 6 000 √©s 11 999 Ft k√∂z√∂tt: 690 Ft, ha a megrendel√©s meghaladja a 12 000 Ft -ot: Ingyenes sz√°ll√≠t√°s. Az ut√°nv√©t d√≠ja 299 forint. Sz√°ll√≠t√°si idŇĎ: A j√°rv√°nyhelyzet miatt a becs√ľlt sz√°ll√≠t√°si idŇĎ 2-5 munkanapra nŇĎhet

  Milyen fizetési módokat fogad el a Prevenció Patika?

  Az egyszerŇĪ online fizet√©si rendszert az OTP Mobil Kft. Fejleszti √©s √ľzemelteti. Az OTP Mobil Kft. Az OTP Csoport tagja. Az √ľgyfelek, akik ezt a szolg√°ltat√°st v√°lasztj√°k, v√°laszthatj√°k az EgyszerŇĪ, egyszerŇĪ √©s biztons√°gos online v√°s√°rl√°si fizet√©si megold√°st. Ezut√°n a szok√°sos m√≥don fizethet az EgyszerŇĪ fel√ľleten. A fizet√©si folyamat ugyanaz, mint amit a bankok hasonl√≥ szolg√°ltat√°sok√©rt ny√ļjtanak. A szervizfolyamat sor√°n a Simple figyeli a felhaszn√°l√≥i tranzakci√≥kat, szem elŇĎtt tartja a k√°rtyabirtokos biztons√°g√°t, √©s seg√≠t megelŇĎzni a baleseteket. Prevenci√≥ Patika k√©szp√©nzes fizet√©st fogad el (a helysz√≠nen t√∂rt√©nŇĎ √°tv√©telkor), a term√©k √°r√°t banki √°tutal√°ssal is kiegyenl√≠theti.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Prevenció Patika honlapját?

  Igen. Prevenci√≥ Patika annak √©rdek√©ben, hogy jobban megv√©dje a fogyaszt√≥k jogait √©s √©rdekeit, √©s lehetŇĎv√© tegye az √ľgyfelek sz√°m√°ra, hogy gazdag aj√°nlatokat √©s szolg√°ltat√°sokat √©lvezhessenek, ez√©rt a Prevenci√≥ Patika k√ľl√∂nleges aj√°nlatokat hajt v√©gre a tagok sz√°m√°ra. Teljesen √©lvezheti ezeket az elŇĎny√∂ket, miut√°n regisztr√°lja a prevenciopatika.hu webhely√©t.

  Hogyan lehet online használni a Prevenció Patika kuponjaikat?

  Prevenci√≥ Patika kuponjaival p√©nzt is takar√≠thatnak meg az √ľgyfeleknek. A Prevenci√≥ Patika Kuponk√≥dok-√©nek haszn√°lata szerepel a fizet√©si oldalon. De meg kell jegyezni, hogy a fizet√©s elŇĎtt meg kell hat√°roznia, hogy megfelel-e a Prevenci√≥ Patika Akci√≥k-e haszn√°lat√°nak felt√©teleinek.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Prevenció Patika-nál?

  Prevenci√≥ Patika Kuponk√≥dok √©rv√©nyess√©gi idej√©t a megfelelŇĎ idŇĎnek √°ll√≠tj√°k be, ez√©rt nem mindig √©rv√©nyes. Ez√©rt az √ľgyfeleknek a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ ig√©nyeiknek megfelelŇĎen gyorsan kell haszn√°lniuk a Prevenci√≥ Patika Kuponk√≥dok-et. A lej√°rt Prevenci√≥ Patika Kuponk√≥dok nem hozhat k√©nyelmet az √ľgyfelek sz√°m√°ra.

  További Akciók, mint Prevenció Patika Kedvezmény Kódok

  • Aj√°nlatok

   √Člvezz Normafa 4 √Čvszak Term√©ket Legolcs√≥bban 5.000Ft-t√≥l 4evszak Oldalon

   Minden 4evszak Kupon Lej√°r 9-10-23
  • Aj√°nlatok

   Szerezz Mennyezeti FŇĪzŇĎlyukak Term√©ket 4595Ft-t√≥l Lunares Oldalon

   Minden Lunares Kupon Lej√°r 4-10-23
  • Aj√°nlatok

   √Člvezz Ak√°r 75% Le√°raz√°st √Ėtletes Puplining Term√©kekre ATLAS FOR MEN Oldalon

   Minden ATLAS FOR MEN Kupon Lej√°r 11-10-23
  • Aj√°nlatok

   √Člvezz Ak√°r 20% Le√°raz√°st Szemv√©delem Term√©kekre Munkav√©delem Oldalon

   Minden Munkavedelem.bolt Kupon Lej√°r 3-10-23
  • Kuponok

   Szerezzen NagyszerŇĪ Kedvezm√©nyk√≥dokat Az Office Shoes Egyes T√©teleire

   Minden Office Shoes Kupon Lej√°r 23-9-23
  • Aj√°nlatok

   Kapj Újdonságok Terméket Csak 660Ft-ért Tescoma Oldalon

   Minden Tescoma Kupon Lej√°r 7-10-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

  Szerezze meg a legjobb Prevenci√≥ Patika kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.

  A ekuponok.com cookie-kat haszn√°l annak √©rdek√©ben, hogy a legjobb √©lm√©nyt ny√ļjthassuk webhely√ľnk√∂n. Ha folytatja, a ekuponok.com felt√©telezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkoz√≥ szab√°lyzatunkat. Olvass tov√°bb