ekuponok.com
Főoldal Üzletek PrimaNet Kuponok

PrimaNet Kedvezmények 60% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes PrimaNet kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for PrimaNet

  Ki a PrimaNet kézbesítési partnere?

  PrimaNet 1-15 munkanapon belül elkészül. A PrimaNet az MPL, a KOVA Trans és a Gebrüder Weiss futárszolgálatokat használja a termékek eljuttatásához a felhasználókhoz. 25 000 Ft alatti megrendelések: posta pont: 1290 ft, expressz: 1690 Ft, 40 kg-nál nagyobb súlyú termékek esetén: 2 990 Ft, expressz plusz: 5 990 Ft. A fuvarozás kiszámítása a fizetési folyamat során nyomon követhető. az összefoglaló oldalon szerepel, így a megrendelés leadása előtt ellenőrizhető.

  Hogyan fizetek a megrendelt PrimaNet termékért?

  Használhatja készpénzt, utánvéttel, hitelkártyával, banki átutalással. A PrimaNet online áruháza számára a SimplePay online fizetési rendszer lehetőséget nyújt kártyák elfogadására biztonságos kártyafogadási rendszerén keresztül, SSL protokoll használatával. Az online áruház semmilyen formában nem tartalmazza a kártyáját, vagy a fiók adatait, számát vagy lejárati dátumát, és nem férhet hozzá.

  Van PrimaNet ponttevékenység?

  2015 októbere óta PrimaNet online áruháza csatlakozott Magyarország leggyorsabban növekvő többpartneres hűségprogramjához. Ha rendelkezik műanyag SuperShop tagsági kártyával vagy SuperShop NFC kártyával, és regisztrálja SuperShop kártyáját online áruházukban, vásárlás után értékes SuperShop pontokat gyűjthet, és megvásárolhatja is. PrimaNet SuperShop pontokat ad minden vásárláshoz a PrimaNet online áruházban. Normál SUPERSHOP pontok: Minden befizetett 100 forintos vásárlási összegért 1 pontot jóváírnak az aktuális pontszámláján. Dupla SUPERSHOP pont: Az ajánlatukban olyan termékeket találhat, amelyek dupla SuperShop pontot adnak.

  Mennyibe kerül PrimaNet termékeinek szállítása?

  A PrimaNet online áruházából származó megrendeléseket általában 1-2 munkanapon belül kézbesítik-a pontos szállítási dátumot minden termék termék adatlapján feltüntetik. A szállítási idő a termék méretétől és értékétől, valamint attól a régiótól függ, ahol Magyarország szállítást igényel. A termékeket az MPL, a KOVATRANS, a Gebrüder Weiss szállítja. Szállítási díj: 25.000 Ft értékű megrendelések alapján: postaköltség: 1390 Ft, expressz kézbesítés 1690 Ft, nagy csomagok: 40 kg -nál nagyobb vagy nagyobb: 4.990 Ft. 25.000 Ft -ot meghaladó megrendelések: postaköltség: 1390 Ft, expressz szállítás: 1390 Ft, nagy csomagok: 40 kilogramm felett vagy nagyok: 4.990 Ft.

  Milyen fizetési módokat fogad el a PrimaNet?

  A PrimaNet online áruháza számára a SimplePay online fizetési rendszer lehetővé teszi a kártyák elfogadását biztonságos kártyaelfogadó rendszeren keresztül, SSL protokoll használatával. Hitelkártyával történő fizetéskor a rendszer átirányítja a SimplaPay fizetési oldalra, így közvetlenül a bank által üzemeltetett oldalon fog fizetni, és nem a webáruház oldalán, hanem a nemzetközi kártyatársaság szabályait és biztonsági előírásait követve. A készpénz mellett a hitelkártyás fizetés a leggyakoribb módja az áruk értékének kiegyenlítésére a világon. Fizetheti a megrendelt termék árát: készpénz, utánvéttel, bankkártyával, banki átutalással.

  PrimaNet elfogad szupershop kártyákat?

  kérik, használja SuperShop -kártyáját PrimaNet online áruházában! 2015 októbere óta PrimaNet online áruháza csatlakozott Magyarország leggyorsabban növekvő, több partnerből álló hűségprogramjához. Ha rendelkezik műanyag SuperShop tagsági kártyával vagy SuperShop NFC kártyával, és regisztrálta SuperShop kártyáját online áruházában, akkor értékes SuperShop pontokat gyűjthet a vásárlás után, és meg is vásárolhatja. Gyűjtsd össze pontjaidat és vásárolj okosan!

  E-mail címmel kell regisztrálnom a PrimaNet honlapját?

  Igen. Legyen a PrimaNet tagja, és nem fog elszalasztani egyetlen esélyt sem a PrimaNet Akciók megszerzésére. Pénzt takaríthat meg, vagy megismerheti a márkáról szóló legfrissebb híreket. Csak regisztráljon és kattintson a PrimaNet oldalára.

  Hogyan lehet online használni a PrimaNet kuponjaikat?

  Csak az árukat kell kiválasztania a PrimaNet honlapján. Megrendeléskor töltse ki a PrimaNet Kuponok-ét, amelyet az utasítások szerint választott ki, és az ajánlat automatikusan érvénybe lép. Megkérhetik, hogy hozzon létre fiókot a PrimaNet weboldalán. Miután létrehozza, nemcsak megkönnyítheti a vásárlást, hanem más előnyöket is élvezhet a PrimaNet-nál.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a PrimaNet-nál?

  PrimaNet Akciók lejárati dátuma egyértelműen szerepel az oldalon, csak élvezzé. De biztosítania kell, hogy a megrendeléséhez és a kiválasztott termékeihez használhassa ezt a Akciók-t, különben nem élvezheti a kedvezményt.

  További Akciók, mint PrimaNet Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 50%-t Adatkezelési Tájékoztató Termékekre Begual Shop Oldalon

   Minden Begual Shop Kupon Lejár 8-12-22
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 45%-t Termékek Egészségpénztárra Termékekre Rovus Oldalon

   Minden Rovus Kupon Lejár 30-11-22
  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 25% Leárazást Akciós Termékek Termékekre Lehelplaza Oldalon

   Minden Lehelplaza Kupon Lejár 8-12-22
  • Ajánlatok

   Iratkozzon Fel A Mövenpick Hírlevélre 10% Kedvezmény A Vásárlásnál Az Első Megrendeléshez

   Minden Mövenpick Kupon Lejár 31-12-22
  • Ajánlatok

   Kapj 55% Kedvezménnyeles Beltéri Világítás

   Minden Csúcs-Vill Kupon Lejár 8-12-22
  • Ajánlatok

   Szerezz Neo 50-196 Acél Simító, Rozsdamentes, 680x128mm, Fa Markolat Terméket 1.890ft-tól Anda Oldalon

   Minden ANDA Kupon Lejár 5-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb PrimaNet kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.