ekuponok.com
Főoldal Üzletek Prodietix

Prodietix kupon és kedvezmények - Június 2021

FAQ for Prodietix

Milyen fizetési módot kínál a Prodietix?

Ha a Prodietix oldalon vásárol, a következő lehetőségeket választhatja az áruk kifizetéséhez. Utánvétes (utánvétes) standard szolgáltatás minden üzemeltető számára. A kézbesítés módja, vagyis a befizetés a fizetés beérkezésekor kerül kifizetésre. Ha a banki átutalás ezen fizetési módját választja a megrendelésben, akkor a megrendelés leadása után azonnal elküldi a fizetési információkat (számlaszám, összeg stb.) A \"díjigénylőnek\", és ezek alapján tud fizetni Átruházás. Amint megkapják a fizetést, szállítják az árut. Hitelkártyával is fizethet.

A Prodietix ingyenes szállítást kínál?

Ingyenes házhozszállítás 25 000 Ft feletti megrendelések esetén Prodietix. Magyarországon a kisebb küldemények és levelek kézbesítésének legelterjedtebb módja a Magyar Posta, amely házhoz szállíthat, vagy a legközelebbi postán helyezheti el, ahol átveheti. A szállítási költség 990 Ft, az utánvétes ár 990 Ft. A GLS az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb szállító vállalat Magyarországon. Szolgáltatásuk nagyon jó és gyors. Az ár 1200 Ft, az utánvétes ár 990 Ft. A szállítási idő általában 3-4 munkanap. Ez a választott szállítótól és a megrendelés dátumától függ. A futár a szállítás napján értesíti Önt.

Prodietix jutalmakat kínál a minőségi visszajelzésekért?

Szeretne tartósan fogyni? Szeretne többet spórolni az étrendben, vagy szeretne egy ingyenes bónusz ételt? Legyen a Prodietix elégedett vevője! Fogyjon le a Prodietix termékeken keresztül, és ossza meg velük a fogyásról szóló történetét, akár 52 000 forintot is visszatérítenek Önnek a súlycsökkentési terv vételárából, vagy akár 90 választott jutalomélményt is kap tőlünk.