ekuponok.com
Főoldal Üzletek PSN akciók

PSN Kedvezmények 60% - Augusztus 2022

FAQ for PSN

E-mail címmel kell regisztrálnom a PSN honlapját?

Igen. PSN-nek vannak olyan információi és előnyei, amelyeket csak tagként való regisztrációval lehet megszerezni. A tag regisztrációs felülete a psn.hu kezdőlap alján található, kérjék, a lehető leghamarabb regisztráljon tagként.

Hogyan lehet online használni a PSN kuponjaikat?

Először biztosíssa azt, hogy rendelkezik-e fiókkal a PSN címen; ha nem, akkor létrehozhatja, majd válassza ki a kedvenc PSN termékét, és vegye fel a kosárba, kattintson a fizetési gombra, végül ugorjon a fizetési oldalra, és látni fogja a "Válassza ki a vásárlási utalványt” ablakot. Kattintás után kiválaszthatja a használni kívánt PSN Kuponkódok-ét, majd visszatérhet a fizetési oldalra a fizetés folytatásához. Meg kell jegyezni, hogy a használt PSN Akciók-e automatikusan eltávolításra kerül a kuponokból.

Mennyi ideig érvényes a kupon a PSN-nál?

A PSN kuponja alján az érvényességi időszak látható, amelyet a lejárati dátum előtt lehet felhasználni. Néhány PSN kuponának azonban nincs lejárati dátuma, és ezeket a kuponokat még a promóciós termékek teljesen eladása előtt fel lehet használni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb PSN kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.