ekuponok.com
Főoldal Üzletek Ragyogj

Ragyogj Kedvezmények 65% - December 2021

FAQ for Ragyogj

Ragyogj elfogadja a személyes átvételt?

Az árut expressz szolgáltatással (GLS) szállítják. A termék szállítási idejét a webáruház írja le a fizetési folyamat során, és a visszaigazoló e -mailben is szerepel. A házhozszállítás általában 1 munkanapot vesz igénybe a megrendelés leadásához. A szállítási dátumot telefonon egyeztetheti a visszaigazoló e -mailben. Szállítási mód: GLS expressz szolgáltatás-Ha 10.000 Ft-nál többet vásárol, a Ragyogj ingyenes szállítás!

Biztosít Ragyogj garanciát?

Ragyogj termékeit a hatályos magyar jótállási szabályok szerint értékesíti. A vonatkozó törvények és előírások szerint a minimális garanciális idő minden új termékre 6 hónap, ha a termék meghaladja a 10 000 Ft -ot, a jótállási idő 12 hónap. Az érintett termékek hosszabb jótállási idejét külön meg kell jegyezni. A jótállási időszak kezdő dátuma a számla vagy a jótállási jegy dátuma. A fogyasztóvédelmi előírások szerint, ha a terméket 72 órán belül hibásnak találják, a gyártó köteles a hibás terméket kicserélni.

Ragyogj milyen hitelkártyákat fogad el?

Ragyogj altal elfogadott fizetési módok: Személyes átvétel: A csomag kézbesítési pontját készpénzben kell megfizetnie, miután megkapta az árut a kijelölt csomagszállító helyen. Készpénzes fizetés csak magyar forintban (forint) történhet. Utánvéttel: Ha a megrendelt terméket futárszolgálaton keresztül szállítják, a felhasználó a megrendelés végső összegét készpénzben fizetheti ki a futárcégnek a megrendelt termék kézhezvétele után. Banki átutalással: A felhasználó köteles 3 napon belül átutalni a megrendelt termék értékét a visszaigazoló e -mailben szereplő bankszámlára.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Ragyogj honlapját?

Igen. Ha a következő előnyöket szeretné igénybe venni: 1. Kapjon korlátozott mennyiségű Ragyogj Kuponkódok -t, 2. Ismerje meg a legújabb Ragyogj ajánlatait; 3. Adjon meg minden fogyasztási pontot ajándékok és kedvezmények beváltásához. Ezután megkapja a fenti előnyöket, ha e-mail címével regisztrálja a ragyogj.hu oldalát.

Hogyan lehet online használni a Ragyogj kuponjaikat?

Amikor a Ragyogj weboldalán fizet, mutassa meg a kizárólagos Ragyogj Akciók-ét, és a rendszer ezt a Akciók-et alkalmazza a megrendelésére. A Ragyogj Akciók-e a fizetés befejezése után érvénytelen lesz vagy eltűnik. Ha ismét a Ragyogj oldalán vásárol, használhat egy másik Ragyogj Akciók-ét.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Ragyogj-nál?

Tudják, hogy az ügyfelek leginkább az érdekelnek, hogy lejárnak-e ezek a Ragyogj Kuponkódok-ek. Nem kell aggódni, mert a Ragyogj Kuponok használati ideje egyértelműen meg van magyarázva. Csak a kedvenc termékeit kell kiválasztania, és az érvényességi időn belül a Ragyogj Kuponok-et használja, hogy sok pénzt megtakarítson.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Ragyogj kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.