ekuponok.com
Főoldal Üzletek RajzShop

RajzShop Kedvezmények 90% - Május 2022

FAQ for RajzShop

Mikor kapom meg a csomagomat RajzShop-tól?

A normál szállítási idő 3 munkanap. Ennél azonban igyekeznek gyorsabbak lenni! A csomag általában a rendelés leadását követő második munkanapon érkezik meg, így ha hétfőn rendel, akkor nagy valószínűséggel szerdán kapja meg. Ha valamilyen oknál fogva nem tudjuk időben teljesíteni, azonnal értesítik telefonon. Jelenleg háromféleképpen tudja átvenni a megrendelt termékeket: expressz házhoz szállítást választhat, a gyorsposta pedig a GLS expressz szolgáltatással történik. A csomagot a GLS csomagpontján tudod igényelni. GLS csomagpontot is választhat rendelés leadása előtt, de itt is előre ellenőrizheti, hogy hol van ilyen átvételi lehetőség. Csomagját akár személyesen is átveheti RajzShop budapesti üzletében, szállítási költség nélkül. 25.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes!

Milyen garancia vonatkozik a megvásárolt RajzShop termékre?

A RajzShop 12 hónapos törvényes garanciát biztosít minden termékre. Szerencsére az általuk forgalmazott termékek nem romlottak el, de ha minőségi probléma van a termékkel, vállalják a garanciát. Ha ez megtörténik, forduljon hozzájuk elérhetőségükön!

Hogyan fizethetem ki a RajzShop termékeket?

Több fizetési mód közül választhat, és a rendelés leadásakor is választhat. Jelenleg ezek: Fizethetsz online bankkártyával: Ha ezt a módot választod, a rendelés leadásakor átirányítanak a Borgun kártyaelfogadó felületre, ahol nyugodtan fizethetsz bankkártyáddal. Fizethetsz előre utalással is: a bankszámlaszámukat a megrendeléskor kapott visszaigazoló levélben látod. Az azonosításhoz kérik, hogy az értesítésben adja meg a megrendelés számát. Amint az összeg megérkezik a számlájukra, elindítják a csomagodat! Fizethetsz az áru átvétele után is: ha nem szeretnéd előre utalni a pénzt, akkor nincs gond, mert csak a termék átvétele után választhatsz fizetést. A GLS-nél készpénzzel vagy bankkártyával is fizethet a kézbesítőnek. A GLS csomagpontoknál attól függően, hogy egy adott csomagponton kártyával vagy csak készpénzzel lehet fizetni, a GLS csomagpont kereső oldalán találhat releváns információkat. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával is, amikor személyesen veszi át a RajzShop üzletben.

RajzShop elad ajándékutalványokat?

RajzShop ajándékutalványa lehetőséget ad szeretteinek, hogy kiválasszák a számukra tökéletes ajándékot. Nem tudja a megfelelő méretet? Nem tudod, melyik parfümöt szereted a legjobban, vagy melyik órát választanád? Akkor az ajándékutalvány a megfelelő választás! Az utalvány több, mint egy darab papír, nagy élményt jelenthet kedvesének, így kiválaszthatja a legjobb ajándékot. Ez biztosítja a boldogságot. Hiszen csak ők maguk tudják, mit akarnak valójában! E-ajándék utalvány: A megrendelés elküldése után azonnal e-mailt kap. Nem kell várni semmire, azonnal kinyomtathatod és ajándékba is adhatod. Az ajándékutalvány a fizetést követő 1 órán belül érvényes, így lesz elég ideje kiválasztani a megfelelő ajándékot kedvesének. A befizetés jóváírásától számított 1 évig érvényes.

E-mail címmel kell regisztrálnom a RajzShop honlapját?

Igen. Amikor regisztrálja az e-mail címmel a rajzshop.hu oldalát, és az összes későbbi fogyasztási nyilvántartásból összegyűjtik a pontokat, és korábban megkapják a RajzShop legújabb kedvezményeit. A regisztráció a rajzshop.hu-on online regisztrációs felületen keresztül fejezhető be.

Hogyan lehet online használni a RajzShop kuponjaikat?

A RajzShop Akciók-ének használata nagyon egyszerű, mert a rendszer minden fizetéskor irányítja az ügyfeleknek a RajzShop Akciók használatát. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a szükséges árukat és fizet. Ne felejtse el, hogy további ajánlatokat is élvezhet a RajzShop oldalán. Nem szabad kihagynia.

Mennyi ideig érvényes a kupon a RajzShop-nál?

Ne hagyja ki a RajzShop kupon-ét, egyszerűen megismerheti a RajzShop Akciók tényleges használati idejét. A kuponoldalon tudjon meg többet ezekről a RajzShop Akciók-ról, és különböző kedvezményeket élvezhet.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb RajzShop kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.