ekuponok.com
Főoldal Üzletek Rapcity

Rapcity Kuponok és Kuponkódok 70% - Január 2022

FAQ for Rapcity

Rapcity házhoz szállít igyenesen?

A leggyakoribb vásárlási módszer a csomagkézbesítés. Kényelmesen megrendelheti online az álmodott tárgyakat otthonába, munkahelyére, bárhová ... A Rapcity a lehető leghamarabb eljuttatja csomagját a futárszolgálathoz. Nem haladhatja meg a 2-4 napot. Számos fizetési mód közül választhat: utánvéttel, hitelkártyával. A futárt minden vasárnap 08:00 és 17:00 óra között várják. E-mailben és SMS-ben értesítik a szállításról. A szállítási díj 1300 Ft, a megrendelés összege pedig több mint 24 999 Ft ingyenes.

Rapcity hűségprogramot kínál?

Természetesen igen. Miután a vásárlás összértéke meghaladja a 100 000 forintot, a Rapcity 10% kedvezményt kínál az összes teljes árú termék vételárából, kivéve azokat a termékeket, amelyek a szerencsés sorsolás menüben jelennek meg. A különleges akciókról / kedvezményekről, valamint a kapcsolódó hírekről és promóciókról e-mailben / SMS-ben értesítjük.

Ki jogosult Rapcity törzsvásárlója lenni?

Azok a magánszemélyek, akik legalább 100 000 forintot vásároltak a Rapcity -től, jogosultak állandó ügyfeleik lenni. Bárki, aki termékeket vásárol továbbértékesítés céljából, kizárásra kerül a hűségprogramból. Több mint 100 000 Ft vásárlása után a Rapcity 10% kedvezményt ad a teljes árú termékek vételárából, kivéve a szerencsés sorsolás menüben megjelenő termékeket. Ismerkedhet a különleges promóciókkal/kedvezményekkel, és e -mailben/SMS -ben kaphat értesítést a hírekről és promóciókról.

Kipróbálhatom Rapcity termékeit?

Igen! Először próbáld ki, majd fizess! Lehetősége van arra, hogy az Ön által választott terméket kérje Rapcity üzletéből. Kollégáik e -mailben értesítik Önt, amint leadja a rendelést. Gyere be és próbáld ki! Ha minden jól megy, elégedetten távozhat. 72 órája van, hogy megkapja rendelését! Ha nem tetszik, nem illik, vagy nem megfelelő a mérete, akkor nincs fizetési kötelezettség. Ebben az esetben nyugodtan elállhat a vásárlástól. Azonban! Más méretet/modellt is kérhet öltönyükből! Csak 3 nap áll rendelkezésére, hogy ezt a lehetőséget választhassa, ezt követően automatikusan törli a rendelését. Nincs további költség!

Rapcity hogyan kézbesíti a rendelésemet?

A leggyakoribb vásárlási módszer a csomagküldés. Kényelmesen online megrendelheti otthonról, munkahelyéről, bárhonnan azokat a tételeket, amelyekről álmodik ... Az Rapcity a lehető leghamarabb eljuttatja a csomagot a futárszolgálathoz. Nem haladhatja meg a 2-4 napot. Többféle fizetési mód közül választhat: utánvéttel, hitelkártyával. A futárt minden munkanapon 08:00 és 17:00 óra között várják. A szállítási díj 1300 Ft, a megrendelés összege pedig több mint 24 999 Ft ingyenes. Kérje le rendelését bármely FOXPOST csomagküldő automatán, hogy eldönthesse, mikor és hol veszi át a csomagot! A Pick Pack Point kényelmes, megfizethető és megbízható személyes csomaggyűjtési szolgáltatásokat nyújt.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Rapcity honlapját?

Igen. Miután regisztrálja a rapcity.hu webhelyét, élvezheti a következő előnyöket: 1. Fogadja az újonnan érkezett Rapcity Kuponkódok; 2. e-mailben megkapja a Rapcity legújabb ajánlatait és eseményinformációit; 3. Feliratkozik a Rapcity kapcsolódó új termékekre; 4. A felhalmozott pontokat ajándékokra vagy kedvezményekre lehet cserélni.

Hogyan lehet online használni a Rapcity kuponjaikat?

Fordítson nagyobb figyelmet a fizetéskor. Ha a Rapcity Kuponkódok-ét szeretné használni, a megrendelésének meg kell felelnie a használati feltételeknek, különben a Rapcity Kuponkódok-e érvénytelen lesz. A Rapcity vásárlási oldalán megtalálhatja a konkrét felhasználási utasítását, csak jobban figyeljen.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Rapcity-nál?

Rapcity Akciók lejárati dátuma egyértelműen szerepel az oldalon, csak élvezzé. De biztosítania kell, hogy a megrendeléséhez és a kiválasztott termékeihez használhassa ezt a Akciók-t, különben nem élvezheti a kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Rapcity kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.